Agastone-ról

Agastone-ról

Az Agastone egy 1992-ben alapított családi vállalkozásból nőtte ki magát, s már több, mint tíz éve foglalkozunk aktívan természetes mészkő burkolatokkal. A világ valamennyi tájáról szerezzük be termékeinket az elejétől fogva, néhány különlegességet, mint például a sprengelt mészkövet pedig egyedüliként szállítunk Magyarországra. A padlóburkolatoktól kezdve az ablakpárkányon és konyhapulton át, rengeteg anyagból és színbőn választhatnak ügyfeleink, de folyamatos célunk portfóliónk bővítése. A konkrét kereskedelmen túl kivitelezést, kőfaragást és behelyezést is örömmel vállalunk, mely szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.

 

 

 Forgalmazott köveink: Mészkő, márvány, gránit, travertin, quartz és homokkő

A kőmegmunkáláshoz a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy termékeink pontosak, könnyen felhelyezhetőek és esztétikusak legyenek. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk üzleti és lakossági projektek irányításában, ezért is igyekszünk a legmagasabb elvárás szerint teljesíteni ügyfeleinknek. Hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a vevő elégedett legyen a pénzéért kapott termékkel, vagy azon túlmenően többet, valami maradandót kapjon.

 

 

 

 

Ars poeticank az őszinteségre alapszik, hogy mindig sikeres és becsületes üzleteket kössünk partnereinkkel. Ezen elhatározás gyümölcseként vívtuk ki a jó hírnevet országszerte, távolra mutató célunk pedig a külföldön való elismertség.

Bemutatótermünk – Budapest

Faragóüzemünk – Pécel

Építse meg álmai házát! Világszínvonalon egyedülálló kőből. Széleskörű és változatos kőburkolatok, magas minőségű és esztétikumú természetes kő termékek: mészkő, gránit, márvány és travertin, mindez jutányos áron, egyéb szolgáltatásokkal!

Translate »