Kőfaragás

Az üzem:

Kőfaragó üzemünk 2012. 10. 15-én indult be a sikeres gépbeszerzési és telephelyfejlesztési pályázatok megvalósítása során. A telephely címe: 2119 Pécel, Fáy tanya, 31-es Főút 26-os km.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 8:00-16:30, illetve előzetes egyeztetés szerint. Kőtábláinkból több száz négyzetméter alapterületű fedett raktárban válogathat az érdeklődő, melyek feldolgozása a legmodernebb automata és manuális kőfeldolgozó (vágó, csiszoló, maró) gépekkel kerül megmunkálásra. Cégünk nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre is, a vágás során keletkezett jelentős mennyiségű víz ülepítőbe kerül, majd újra felhasználásra kerül. Géppark [nggallery id=49]

Anyagaink:

Anyagaink széles választéka a Közel-Kelet és Európa országaiból valamint Indiából kerül beszerzésre.   Mészkő, márvány Fő profilunk a szíriai kemény, fagyálló mészkövek feldolgozása és forgalmazása. Ezen anyagok minősége és esztétikai értéke kiemelkedő, és az országban máshol nem beszerezhetőek. Színárnyalatuk a fehértől a sötét sárgáig terjed, de kínálatunkból akár fekete márványt is választhat. A táblák 2 és 3 cm vastagságban állnak rendelkezésre, alkalmasak kültéri és beltéri felhasználásra, mint falburkolat, padlóburkolat, fedkő, párkány, lépcsőelem, mosdópult, kandallóburkolat. Anyagaink minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, miszerint fagyállóak, járólapként terhelhetőek, kopás- és időállóak. Ezen felül számos mészkő és márvány termék megtalálható kínálatunkban. Anyagaink: Galia White, Melly Grey,  Jura, Triesta Pearl, Nicchio, Gialo Mania, Gialo Atlantide, Assyr White, Assyr Gold, Assyr Dark Yellow, Assyr Spark White,  Assyr Light Yellow [nggallery id=54]

A képre kattintva megtalálja a képen szereplő anyag megnevezését!

  Gránit A gránitok a legnagyobb igénybevételeknek kitett helyeken is megállják a helyüket, ezért kifejezetten alkalmasak például konyhapultok, munkalapok kialakítására, ahol a fizikai igénybevételek és kémiai hatások ellenére is évtizedekig megőrzik fényüket; hő-, karc- és vízállóak, ráadásul természetesek, így keresve sem találhat jobbat erre a célra.

Táblás anyagainkat akár megmunkálás nélkül is megvásárolhatja, viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Szolgáltatásaink:

Felmérés Bonyolult formák kialakítása esetén helyszíni felmérés és sablonok készítése szükséges a tökéletes illeszkedés kialakításához. Méretre vágás Kínálatunkban számos burkolat, fedkő és párkány szerepel előre kialakított méretben, melyen felül táblás anyagainkból lehetőség van egyedi méretek kialakítására is. Vágási módok: egyenes és íves vágás, egyedi profilok kivágása, gérbe vágás, vízorozás. Csiszolás, felületi fényezés Az igényeknek megfelelően lehetőség van a kültéri járólapok durva csiszolásától kezdve a beltéri díszlapok fényes csiszolására is. Profilok kialakítása, élfényezés Standard élprofilok: [singlepic id=649 w=320 h=240 float=] A standard profilokon felül lehetőség van egyedi, összetett profilok gyártására a megrendelő igényei szerint. Kültéri párkány és fedkő elemek esetén vízorr bevágása is szükséges, mely megakadályozza az anyag felületén összegyűlt víz falra vagy szerkezetbe jutását. Íves kialakítással is! Kivágás, lyukasztás Mosdókagylók, gépészeti szerelvények, villamos vezetékek helyének kivágása, egyenes vagy íves kivitelben, akár fényezéssel, lekerekítéssel is. Ragasztás Párkányok túlnyúlásának megvastagítása, teljes összecsiszolással, vízorozással. Vaserősítés Nagy igénybevétel esetén 8 mm-es betonacél huzalozás. Impregnálás A kőanyagok felületi kezelése magas minőségű vízzáró és vegyszerálló impregnáló szerrel, mely megvédi az anyagot és a szerkezetet a nedvesedéstől, a káros légköri szennyeződések lerakódásától, így növelve az anyag élettartamát és esztétikai élményét. Kőburkolatok teljeskörű kivitelezése 1-2 cm vastagság esetén ragasztott technológiával, 3 cm vastagságtól illetve 6 méteres homlokzatmagasságtól szerelt kivitelben. Kőkiosztási terv készítése Burkolási minták készítése egyedi esetekben, a megrendelő igényei szerint.

Bérmunka:

Telephelyünk nagy befogadóképessége lehetővé teszi bérmunka vállalását is szoros határidővel. Amennyiben a megmunkálandó anyagot már megvásárolta,  feldolgozásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, mennyiségtől függetlenül!

Termékeink:

Kültéri és beltéri nagy- és kiselemes falburkoló lapok csiszolt, antikolt, rusztikus felülettel Kültéri és beltéri padlóburkolatok Fürdőszoba burkolatok Konyhapultok Ablakpárkányok, fedkövek, könyöklők Lépcsőelemek Kandallóburkolatok Sírkövek

Árképzés:

Mivel az ár kialakítása számos tényezőtől függ – a választott anyag fajtája, vastagsága, mennyisége; a feldolgozás módja, vállalási határidő, stb. – minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Cégünk versenyképes árakkal dolgozik, törekszünk a megfelelő minőséghez tartozó legalacsonyabb ár kialakítására.

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Translate »