Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

2024.05.01 – 2024.05.05 között Fáy utcai üzemünk zárva tart.

Ablakpárkány

Az utóbbi időben egyre népszerűbb az agglomerált kőanyagból és a mészkőből készült ablakpárkány. Érthető, hiszen számtalan előnnyel rendelkeznek.

Ablakpárkány agglomerált kőanyagból, mészkőből, márványból és gránitból

Mind az agglomerált kőanyag, mind a mészkő az építőiparban széles körben használt anyagok, amelyek az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek már az ablakpárkányok készítésére is.
Az agglomerált kőanyag egy kevert anyag, amelyben műgyanta és kőzúzalék található. Ez az anyag rendkívül tartós és ellenálló, így nagyon jó választás az ablakpárkány készítésére.
A mészkő, a másik fontos alapanyag, szintén rendkívül tartós és ellenálló, valamint egyedi szépséggel rendelkezik, amely miatt kiváló választás lehet.
Cégünk ezen kívül természetesen gyárt párkányokat márvány és gránit alapanyagból is.

ablakpárkány - agastone.hu

Az agglomerált kőanyagól és a mészkőből készült ablakpárkány előnyei

Az agglomerált kőanyag és mészkő ablakpárkány számos előnnyel rendelkezik. Először is az anyagoknak köszönhetően rendkívül tartósak és ellenállóak, így hosszú élettartammal rendelkeznek, és nem igényelnek sok karbantartást.
Emellett az agglomerált kőanyag és mészkő különböző színekben és textúrákban kapható, így lehetőség van az otthonok stílusához és színvilágához illeszkedő ablakpárkány kiválasztására. Az agglomerált kőanyag és mészkő jellemző tulajdonsága, hogy könnyen tisztíthatóak és ellenállnak az időjárási hatásoknak, valamint a nedvességnek és a vegyi anyagoknak.

Az agglomerált kőanyag és mészkő garancia a stílusos és praktikus megoldásra

Az agglomerált kőanyagnak és mészkőnek köszönhetően ezek a párkányok kiváló megoldást jelentenek mindazon otthonok tulajdonosai számára, akik stílusos és praktikus megoldást keresnek az ablakok köré. Az agglomerált kőanyag és mészkő biztosítja az egyedi megjelenést és tartósságot, amivel hozzájárulnak az otthonok értékének növeléséhez, és egyben biztosítják az ablakok hatékony szigetelését is.
Az ablakpárkány megfelelő elhelyezése segíti az ablakok körüli terület védelmét a nedvességtől és a szélvédő hatást is javítja. Az ilyen típusú párkányok kialakításával a ház körüli terület stílusos és modernebb megjelenést nyerhet, és hosszú távon is megőrzi azt.

Az agglomerált kőanyag és mészkő ablakpárkány tehát tökéletes megoldást nyújt a házak számára, hogy stílusos és praktikus megoldást találjon bárki az ablakok körüli területek védelmére és javítására. Az agglomerált kőanyag és mészkő amellett, hogy elegáns megjelenésükkel és tartósságukkal hosszú távon megőrzik az otthonok értékét, ahogy korábban említettük, egyben biztosítják a hatékony védelmet az időjárás viszontagságaitól.

Mindezeken túl a készletünkben található széles körű választék, valamint a könnyű karbantartás is megerősíti azt, hogy ezek kiváló választásnak bizonyulnak.

Ahogy említettük, a készletünkben ezek széles választékban elérhetők, amiről galériánkban pontos tájékoztatás található. Bár sokan azt gondolják, hogy ezek a típusok csak rendkívül drágán beszerezhetők, azonban a hasonló minőségű anyagokhoz képest az áruk versenyképes.

Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy…

Ha új ablakpárkányokat tervez valaki, vagy az otthonát, családi házát szeretné felújítani, érdemes fontolóra venni az agglomerált kőanyagból és mészkőből készült párkányokat is, mert számos előnyt kínálnak.

Végső soron az előzőekben leírtak összegzéseként megerősíthetjük, hogy ezek a párkányok stílusos és praktikus megoldást nyújtanak az ablakok körüli területek védelmére. Mindemellett hosszú élettartammal rendelkeznek. Az elegáns megjelenésükkel és nálunk található széles választékkal az hozzájárulhatunk az Önök az otthonainak értéknöveléséhez, és biztosíthatjuk a hatékony védelmet az időjárás viszontagságaitól.

Amennyiben egy tartós és stílusos ablakpárkány megoldást keres az ablakok körüli területek védelmére, úgy keressen bennünket bizalommal, szakmai hozzáértésünkkel készségesen állunk a rendelkezésükre.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart