Agastone-ról

Agastone-ról

Az Agastone egy 1992-ben alapított családi vállalkozásból nőtte ki magát, s már több, mint tíz éve foglalkozunk aktívan természetes mészkő burkolatokkal. A világ valamennyi tájáról szerezzük be termékeinket az elejétől fogva, néhány különlegességet, mint például a sprengelt mészkövet pedig egyedüliként szállítunk Magyarországra. A padlóburkolatoktól kezdve az ablakpárkányon és konyhapulton át, rengeteg anyagból és színbőn választhatnak ügyfeleink, de folyamatos célunk portfóliónk bővítése. A konkrét kereskedelmen túl kivitelezést, kőfaragást és behelyezést is örömmel vállalunk, mely szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.

 

 

 Forgalmazott köveink: Mészkő, márvány, gránit, travertin, quartz és homokkő

A kőmegmunkáláshoz a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy termékeink pontosak, könnyen felhelyezhetőek és esztétikusak legyenek. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk üzleti és lakossági projektek irányításában, ezért is igyekszünk a legmagasabb elvárás szerint teljesíteni ügyfeleinknek. Hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a vevő elégedett legyen a pénzéért kapott termékkel, vagy azon túlmenően többet, valami maradandót kapjon.

 

 

 

 

Ars poeticank az őszinteségre alapszik, hogy mindig sikeres és becsületes üzleteket kössünk partnereinkkel. Ezen elhatározás gyümölcseként vívtuk ki a jó hírnevet országszerte, távolra mutató célunk pedig a külföldön való elismertség.

Bemutatótermünk – Budapest: 1106 Budapest, Algyógyi utca 6. Tel: 36306740816 Tel: 36203946477

Faragóüzemünk – Pécel: 2119 Pécel, Fáy Tanya (31-es főútról megközelíthető).  Tel: 36306740816 Tel: 36203946477

Építse meg álmai házát! Világszínvonalon egyedülálló kőből. Széleskörű és változatos kőburkolatok, magas minőségű és esztétikumú természetes kő termékek: mészkő, gránit, márvány és travertin, mindez jutányos áron, egyéb szolgáltatásokkal!

 

Mészkő, márvány, travertin, gránit, homokkő, esetleg pala? Nem tudja, mit válasszon otthona új ékeként? Mi segítünk! Cégünk, az AGASTONE a tökéletes termék kiválasztásától egészen az egyedi méretezésig és a behelyezésig elkíséri, hogy az eredmény ne csak termékeink kiváló minőségén és szépségén múljon, hanem a professzionális kivitelezés is tökéletes legyen!

 

Translate »