Agastone-ról

Agastone-ról

Az Agastone egy családi vállalkozásból fejlődött tovább, amelyet 1992-ben alapítottak. Egyenes importőrei vagyunk a természetes köveknek, és a világ különböző tájairól szerezzük be kiváló minőségű termékeinket. Az importáláson kívül, cégünk az általunk faragott és kidolgozott köveket is árulja, amelyeket saját kőfaragó üzemünkben gyártunk. Nagy választékkal rendelkezünk a dekorkövektől egészen a padlóburkolatokig. Ezen felül cégünk foglalkozik a kőkereskedelmen kívül minden más segítségnyújtással is termékeinkkel kapcsolatban: Kivitelezés, impregnálószerek, stb. Választékunk széleskörű kül- és beltéri burkolatokban, padlóra és falra egyaránt. Speciális munkálatok esetén rendelkezünk a kapacitásnak megfelelő árukészlettel.

 

 

Forgalmazott köveink:

Mészkő, márvány, gránit, travertin, quartz és homokkő!

A kőmegmunkáláshoz a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy termékeink pontosak, könnyen felhelyezhetőek és esztétikusak legyenek. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk üzleti és lakossági projektek irányításában, ezért is igyekszünk a legmagasabb elvárás szerint teljesíteni ügyfeleinknek. Hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a vevő elégedett legyen a pénzéért kapott termékkel, vagy azon túlmenően többet, valami maradandót kapjon.

 

 

 

 

Ars poeticank az őszinteségre alapszik, hogy mindig sikeres és becsületes üzleteket kössünk partnereinkkel. Ezen elhatározás gyümölcseként vívtuk ki a jó hírnevet országszerte, távolra mutató célunk pedig a külföldön való elismertség.

Modern és klasszikus kőburkolatok! Széles választék, gyors átfutással!

Márvány, Gránit, Mészkő, Travertin, mediterrán kövek.

Bemutatótermünk – Budapest

Faragóüzemünk – Pécel

Építse meg álmai házát! Világszínvonalon egyedülálló kőből. Széleskörű és változatos kőburkolatok, magas minőségű és esztétikumú természetes kő termékek: mészkő, gránit, márvány és travertin, mindez jutányos áron, egyéb szolgáltatásokkal!