Bemutató terem és Raktár


Mészkő, márvány, travertin, gránit, homokkő, esetleg pala? Nem tudja, mit válasszon otthona új ékeként? Mi segítünk! Cégünk, az AGASTONE a tökéletes termék kiválasztásától egészen az egyedi méretezésig és a behelyezésig elkíséri, hogy az eredmény ne csak termékeink kiváló minőségén és szépségén múljon, hanem a professzionális kivitelezés is tökéletes legyen!

A köveknek is van varázsereje. Őseink formájuk-mintázatuk színviláguk miatt választották ezt a fajtaburkolást. Manapság egyre többen térnek vissza a természethez. Egy jól megválasztott színvilág egyedivé varázsolja otthonukat, melegséget sugározhat, rusztikussá vagy eleganciát kölcsönözhet  egyaránt.

Fontos a kivitelezésben a jó szakember. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik . Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre. 1106. Budapest, Algyógyi u. 6. vagy 2119 Pécel, Fáy Tanya (31-es főútról megközelíthető). Tel: 36306740816 Tel: 36203946477 Link: http://www.agastone.hu Facebook: https://www.facebook.com/agastone01 E-mail: info@agastone.com

Házak és munkaépületek ékesítéséhez, használati felületekhez, padlónak és falburkolatnak egyaránt. Ezen, felül garanciát vállalunk a legjobb szolgáltatásért, legyen az kivitelezés, kiszállítás vagy tanácsadás. Tekintse meg referenciáinkat, termékkatalógusunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Széles választékkal, hatalmas raktárkészlet várjuk!

 

 

 

 

 

 

Kő Galléria és Raktár

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntekig: 08:30 – 17:00-ig
Szombaton: 08:00 – 13:00-ig

 Valami igazán különlegeset keres otthona ékesítésére, ami egyben időtálló és prémium minőségben elérhető? Az Agastone termékek csak Önre várnak!

Látogassa meg weboldalunkat vagy jöjjön el hozzánk személyesen, hogy saját szemével lássa termékeinket! Várjuk szeretettel!

Translate »