Bemutató terem és Raktár


A köveknek is van varázsereje. Őseink formájuk-mintázatuk színviláguk miatt választották ezt a fajtaburkolást. Manapság egyre többen térnek vissza a természethez. Egy jól megválasztott színvilág egyedivé varázsolja otthonukat, melegséget sugározhat, rusztikussá vagy eleganciát kölcsönözhet  egyaránt.

Fontos a kivitelezésben a jó szakember. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik . Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre. 1106. Budapest, Algyógyi u. 6. Tel: 36306740816 Tel: 36203946477 Link: http://www.agastone.hu Facebook: https://www.facebook.com/agastone01 E-mail: info@agastone.com

Házak és munkaépületek ékesítéséhez, használati felületekhez, padlónak és falburkolatnak egyaránt. Ezen, felül garanciát vállalunk a legjobb szolgáltatásért, legyen az kivitelezés, kiszállítás vagy tanácsadás. Tekintse meg referenciáinkat, termékkatalógusunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Széles választékkal, hatalmas raktárkészlet várjuk!

 

 

 

 

 

 

Kő Galléria és Raktár

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntekig: 08:30 – 17:00-ig
Szombaton: 08:00 – 13:00-ig

 Valami igazán különlegeset keres otthona ékesítésére, ami egyben időtálló és prémium minőségben elérhető? Az Agastone termékek csak Önre várnak!

Látogassa meg weboldalunkat vagy jöjjön el hozzánk személyesen, hogy saját szemével lássa termékeinket! Várjuk szeretettel!

Translate »