Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

Kőburkolat

Legyen az mészkő vagy márvány burkolat, mindenképpen elegáns és tartós megoldást jelentenek az otthonok számára. Mindemellett könnyen tisztíthatóak.

Ha kőburkolat, akkor travertin mészkő

A travertin mészkő kiváló minőségű – édesvízi, lyukacsos szerkezetű kőzet –, amelyet széles körben használnak a belső terek és külső terek burkolására. Az anyag tartóssága és eleganciája miatt számos előnnyel rendelkezik. A travertin mészkő alapú kőburkolat rendkívül elegáns megjelenést biztosít. Emellett a és széles színválasztéknak köszönhetően szépen illeszkedik az otthonok belső és külső környezetéhez, míg tartóssága garantálja, hogy hosszú ideig megőrzi szépségét.

kőburkolat - agastone.hu

Kőburkolat a falra? Igen!

A travertin mészkő falburkolatok az otthonokban rendkívül népszerűek. Egy olyan kőburkolat az eredmény, ami elegáns megjelenést és az anyag textúrájának köszönhetően lenyűgöző hatást gyakorol a lakberendezési stílusra.

A mészkő burkolatok szépsége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít a falaknak, és megvédi azokat a nedvességtől és a korróziótól. A travertinből készült kőburkolat – meleg színei és természetes textúrája miatt – a helyiségekben nyugalmat és harmóniát áraszt, és lehetővé teszi a természetesség érzetét a környezetben. Ezek a kőburkolatok az otthonok falain kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik tartós és elegáns megjelenést szeretnének elérni.

Emellett természetesen készülhet a beltéri kőburkolat márványból és palából is.

Kőburkolat a külső tereken, vagyis a térburkolatok

A travertin mészkő burkolatok nem csupán a falak, hanem a padló burkolására is alkalmasak. Ez a kőburkolat, hasonlóan a falburkolatokhoz, elegáns és tartós megjelenést biztosít, valamint különleges textúrájával tökéletesen alkalmazkodik az otthon környezetéhez.

Ellenállnak a kopásnak és a fakulásnak, így nagyon tartósak. A travertin mészkő burkolatok alacsony karbantartási költségekkel rendelkeznek, és könnyen tisztíthatóak, így időt és energiát takaríthatunk meg. A kőanyagok elegáns és természetes megjelenése a külső terekben is javítja az otthonok esztétikáját. Természetesen a kültéri kőburkolat a beltérihez hasonlóan a különböző mészkő anyagok mellett készülhet márványból és palából is. Ezek is mind a természetességet kölcsönzik.

Kidolgozás, és fenntarthatóság

A travertin mészkő, a márvány vagy a pala burkolatok számos különböző formában és méretben elérhetőek. A mészkő lehet sima vagy durva felületű, ezzel lehetőséget biztosítva a széles körű stílusválasztást.

Az általunk készített burkolatok a klasszikus és elegáns megjelenésükkel szintén lehetővé teszik az otthonok stílusának és hangulatának javítását.
Mindezek mellett számos előnyük is van. A kőburkolat könnyen karbantartható és tisztításuk is egyszerű, így időt és energiát takarítanak meg.

Az anyagok természetessége és melegsége hangulatos és kellemes légkört teremtenek az otthonokban. És ha már a természetességnél tartunk, a környezet védelme is fontos szempont ezeknél a burkolattípusoknál. Természetes kőburkolatokként valamennyi általunk említett anyag nemcsak tartósságával és elegáns megjelenésével nyűgözi le az embereket, hanem azért is, mert fenntartható megoldást jelent az otthonok számára. Az anyagok természetes eredetűek, és könnyen újrahasznosíthatóak. Emellett a kőanyagok a hőt jobban tartják, így csökkenthetik az otthonok fűtési költségeit. A mészkő mellett a márvány és a pala is az évszakok változásaitól függetlenül kiválóan alkalmazkodik a környezetükhöz, és egyedivé teszik az otthonokat. Ezek a burkolatok tehát nemcsak praktikusak és szépek, hanem fenntartható megoldást is jelentenek az otthonok számára.

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart