Rólunk
Rólunk. Elejétől kezdve a természet felé haladunk

Rólunk. Cégünk, a Szirimpex Kft. 1992-ben kezdte el tevékenységét, s legfontosabb céljául azt tűzte ki, hogy Magyarország és a mesés közel-keleti régió közti kereskedelmet fellendítse. Ennek kapcsán számtalan területen kipróbáltuk magunkat, mikor cégvezetőnk meglátta az igazi inspirációt magában a természetben – pontosabban a mészkövekben. A lelkesedés nem hagyott alább, s így született meg márkánk, az Agastone, mely mára piacvezetővé nőtte ki magát a hazai természetes mészkő és gránit beszállításában, kis- és nagykereskedelmi forgalmazásában és a megmunkálási folyamatokban egyaránt.

Termékeinket széles kínálatban s kifogástalan minőségben kerülnek hozzánk, első sorban Törökországból és a levantei térségből, de beszállítunk vietnámi, német, vagy éppen marokkói termékeket is. Az itt bányászott mészkő és gránit világszinten is ismert, a történelem során számtalanszor bebizonyította már időtállóságát. Ezek azok a kövek, melyeket megcsodálhatunk mind a római kori építészetben, mind napjainkban, ha a modern építészet remekműveire emeljük tekintetünket.

Az Agastone, mint márka, mára eggyé olvadt a minőséggel, megbízhatósággal és időtállósággal. Profi szakemberi gárdánk napról napra azon dolgozik, hogy álmai megvalósuljanak, legyen az egy ízléses konyhapult, egy lélekzetelállító fali burkolat, egy meleget adó kandalló burkolat vagy egy ablakpárkány. Több, mint …. éves tapasztalatunk van abban is, hogy a tervezéstől a kivitelezésig végigkísérjük kedves vásárlóinkat abban, hogy ne csak impozáns, de strapabíró és értéket teremtő eredményt érjünk el.

Rólunk.

Az AGASTONE csapata mindig is egy családi vállalkozás volt, kiegészülve kőmegmunkáló szakembereinkkel, akiknek hála nap mint nap garantálhatjuk a tökéletes eredményt vásárlóinknak. Büszkék vagyunk arra, hogy egy befogadó, barátságos és egymásra számítható közösséget tudtunk magunk körül kialakítani, s ezt fenntartjuk. Mikor nem a budapesti vagy maglódi telephelyünkön dolgozunk szorgosan a megrendeléseinken, akkor vagy egymást ugratjuk, vagy éppen egymás születésnapját ünnepeljük. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk biztosított termékek mögött az azt elkészítők arca is látszódjon, s ne olvadjunk bele az unalmas hétköznapokba.

Budapest - XIII. Kerület

Bemutatóterem és raktár
1106. Budapest, Algyógyi u. 6 Magyarország
Telefonszám: 06 30 756 5055 vagy 06 30 922 2171

Pécel

Faragóüzem
Fáy tanya, 075/23 hrsz., 2119 Pécel, Magyarország
Telefonszám: 06 30 674 0816

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat amik kiegészítik a termék kínálatunkat

Szállítás

A biztonságos szállítás érdekében válassza szolgáltatásunkat, amit egyszerűen hozzá tud adni a megrendeléshez.

Kőfaragás

Kővágó üzemünk már 2012 óta nyújt teljes körű szolgáltatást vásárlóink részére, felmérés, fényezés, mattítás, csiszolás.
 

Kivetelezés

Cégünk fal- és padlóburkolatok, ablakpárkányok, konyhapultok, lépcsők felmérését és kivitelezését vállalja.

pexels-photo-5467586

Keresse Kollégáinkat Bizalommal

Tanácsadás, részletes termék információk vagy akár használati javaslatok céljából. Keresse bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Tel: 06 30 756 50 55 
Email: info@agastone.com
 
Nyitvatartási időben:
H-P: 8:30-17:00
Sz: 8-13