Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

Térkő

Ha travertin, gránit és bazalt térkő burkolat, akkor válasszon minket. Adjon természetes szépséget és tartósságot a kültéri tereinek. Elegáns, és időtálló.

Ha térkő, akkor a népszerű travertin , gránit  vagy bazalt!

A travertin és bazalt térkő burkolatok egyre népszerűbbek a kültéri burkolatok között. Az elegáns megjelenésük, a változatos textúrájuk és színük, valamint tartósságuk miatt kiváló választást jelentenek az otthonok kültéri területeinek burkolásához. A természetes kőzetek egyedülálló stílust kölcsönöznek a kültéri tereknek, miközben hosszú élettartamot biztosítanak.

Valóban csak megerősíteni tudjuk, hogy a travertin térkő burkolatok elegáns megjelenésükkel és változatos színükkel kiemelkedőek a kültéri burkolatok között.
A travertin burkolatok meleg színei, mint a sárga és a barna, a melegség érzetét keltik. Az anyagok meleg, texturált felülete lehetővé teszi a biztonságos járást, még nedves időben is. A travertin térkő burkolatok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, kopásnak és korróziónak, így hosszú ideig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

térkő - agastone.hu

De a bazalt térkő burkolat is tökéletes választás. Ezek a burkolatok erős és tartós felületükkel az egyik legjobb választás az utak, járdák és teraszok burkolásához.
A bazalt burkolatok egyedi megjelenését a természetes szürke és fekete árnyalataik adják. A sűrűségük és keménységük miatt ellenállnak a kopásnak, karcolásnak és az időjárás viszontagságainak. A bazaltból készült burkolatok rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak, így ideális választást jelentenek az otthonok külső tereinek burkolására.

Hova kerülhet ez a térkő burkolat?

A travertin, bazalt és gránit térkő burkolatok széles körben használhatóak a kültéri területeken, például teraszok, járdák és autóbeállók burkolására.
A bazalt és a gránit térkő burkolatok erős és tartós felületükkel ideálisak magas forgalmú területekre, ahol a burkolatnak ellenálló képességére van szükség. Mind a travertin, mind a bazalt vagy a gránit térkő burkolatok megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat az évek során.

Ezeken a helyeken pozitívum a számos különleges tulajdonságuk. Ugyanis a travertin és bazalt kőzetek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A travertin, a természetes légáteresztő képessége miatt csökkenti a nedvesség felhalmozódását a burkolaton, és emellett könnyen tisztítható is. A bazalt és a gránit pedig a keménysége és a sűrűsége miatt jól ellenáll a kopásnak és karcolásnak, és hosszú élettartammal rendelkezik. Ami szintén fontos, hogy mindhárom anyag természetes eredetű, így környezetbarát megoldást jelent az Önök számára.

Mindent összevetve tehát a travertin, a bazalt és a gránit burkolatok elegáns megjelenésükkel, változatos színükkel és textúrájukkal, valamint tartósságukkal és funkcionális tulajdonságaikkal kiváló választást jelentenek az otthonok külső területeinek burkolásához. A travertin a meleg és texturált felületével biztonságos burkolást biztosít, míg a bazalt burkolatok erős és tartós felületükkel hosszú élettartamot biztosítanak.

Ha természetes és tartós burkolatot keres az otthona külső területeire, a travertin, a bazalt vagy a gránit burkolatok kiváló megoldást nyújtanak. Ezeket a térkő burkolatokat kiválóan lehet kombinálni más burkolatokkal, mint például fa vagy tégla, hogy még változatosabbá tegyük a kültéri terek megjelenését. Ezek a természetes anyagok az egyedülálló megjelenést és a tartósságot ötvözik, így hosszú távon biztosítják az otthonok külső területeinek szépségét és funkcionalitását. És ami fontos, hogy ezek a burkolatok rendkívül könnyen karbantarthatóak és időtállóak, így sokáig élvezhetjük a szépségüket és praktikus tulajdonságaikat.

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart