Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

ANTIK ÉS SPRENGELT MÉSZKŐ (BARNA) Kevert mozaik

14.047 Ft + áfa / m²

A Sprengelt barna mészkő falburkolat roppantott felületű. Az antikolt kövek síma felületűek. Ezek a kőburkolatok sokoldalú alkalmazási lehetőségeik révén kiemelkedő megoldásoknak számítanak, mind kültéren, mind beltéren. A kültéri kőburkolatok teraszokat díszítenek. Az egyedi mintázatok és a kő természetes szépsége harmonikusan illeszkednek a kültéri környezetbe, fokozva az esztétikai élményt. Sprengelt természetes mészkő Falburkolat, Fagyalló mészkő tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva , azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék , a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

Kérje árajánlatunkat

Típus: Mészkő | Méret: 22×8 cm és 22×4 cm, 1 cm vastag | Színárnyalat: barna különböző szintekben zöld pöttyökkel| Csomagolás: 0,71 nm / karton

Leírás

Az Antik és Sprengelt Kevert Mozaik mészkő barna színű változata. Az antik és rusztikus kövek együttese igazán extrém, de annál lenyűgözőbben mutat a falon. Gyönyörű színekkel, változatos textúrával, igazi „egyéniséggé” varázsolhatjuk otthonunkat, amely egyediség az ingatlan árának is kedvez.

A Sprengelt fehér mészkő falburkolat roppantott felületű. Ezek a kőburkolatok sokoldalú alkalmazási lehetőségeik révén kiemelkedő megoldásoknak számítanak, mind kültéren, mind beltéren. A kültéri kőburkolatok teraszokat díszítenek. Az egyedi mintázatok és a kő természetes szépsége harmonikusan illeszkednek a kültéri környezetbe, fokozva az esztétikai élményt.

A mészkő burkolatok időtálló eleganciát és sokoldalúságot kínálnak, amelyeket számos alkalmazásra fel lehet használni. A természetes mészkő gyakran választott anyag, mivel rendkívül esztétikus, könnyen megmunkálható és széles körű alkalmazhatóságot biztosít.

A lábazati kőburkolatok esetében a mészkő nem csak védelmet nyújt az épület alján, de esztétikailag is emelkedett megjelenést kölcsönöz. A lábazati kőburkolatok tervezésénél a mészkő alkalmas arra, hogy kiemelje az épület karakterét, miközben együttműködik az építészeti stílussal.

A homlokzati kőburkolatok terén a mészkő egyedi textúrája és színei lehetővé teszik az építésznek, hogy kreatív és szemet gyönyörködtető homlokzati kialakításokat hozzon létre. A homlokzati mészkő burkolatok nemcsak védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben, hanem idővel egy patinás megjelenést is kialakítanak.

A beltéri kőburkolatok pedig stílusos és tartós kialakításukkal emelik ki a belső tereket. Konyhák, fürdőszobák vagy nappalik esetében a roppantott – antikolt felületű kőburkolatok elegáns és időtálló megoldásokat kínálnak, amelyek szépen ötvözik a formát és a funkcionalitást.

Lábazati kőburkolatokként a roppantott felületű kövek nem csak esztétikai elemek, hanem az épület alapjainak védelmét is szolgálják. Emellett a homlokzati kőburkolatok kifinomultságot és karaktert adnak az épületek külső felületeinek, kiemelve azok egyediségét. Mindezek a különféle alkalmazásokban a roppantott felületű kőburkolatok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem tartós és időjárásálló megoldásokként is szolgálnak.

Antik és Sprengelt Kevert Mozaik kialakulása:

A természetes mészkövek lenyűgöző kialakulása és bányászata mélyen összefonódik a Föld geológiai folyamataival. Ezek a kőzetek a tengervízben élő mikroszkopikus organizmusok, például koralloktól és mésztufa képződményektől származnak, amelyek az évezredek során lerakódtak és megszilárdultak.

A mészkők kialakulása a kémiai folyamatok, például a kalcium-karbonát leülepedése miatt következik be, amelyek eredményeképpen vastag kőrétegek képződnek. A fosszilis maradványokat tartalmazó mészkövek évezredek során formálódnak és változnak, különböző színűvé és texturájúvá fejlődnek.

A mészkőbányászat hosszú történetre tekint vissza, és az évszázadok során az emberek kiaknázták ezen kőzetek kiváló tulajdonságait. A bányászat folyamán a mészkőből kitermelt darabokat megmunkálják és különböző formákban használják fel, beleértve az építőipar, szobrászat és díszítőművészet területeit.

A mészkők könnyű megmunkálhatósága és változatos megjelenése miatt széles körben alkalmazzák. Az építőmesterek gyakran választják különféle építészeti projektekhez, mivel a mészkő burkolatok, oszlopok és szobrok eleganciát és időtállóságot kölcsönöznek a környezetüknek. A mészkő bányászata és használata továbbra is fontos szerepet játszik a kőiparban és az építészeti tervezésben, miközben továbbra is tisztelettel bánunk e természeti csodával. Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

Fő Tulajdonságok

  • Természetes rusztikus és nyugtató hatás
  • Precíz és könnyű használat
  • Külső és belső használat

További információk

Tömeg 30 kg
Felület

Antikolt

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Mészkő

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart