Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

ASSYR SÁRGA ANTIKOLT MÉSZKŐBURKOLAT 8X22X1 CM

10.228 Ft + áfa / m²

Fagyalló mészkő tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget,  több színben és méretben érhető el a termék , a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső burkolásra hőszigetelt homlokzatokra.

A természetesen bányászott mészkő nemcsak esztétikusabb, de környezetbarát megoldás is . Az egyre fejlődő technológiákkal, mostanra már képesek előállítani vékony, mégis masszív mészkőelemeket, így súlyuk is drasztikusan csökken. Felillesztésük és méretre vágásuk egyszerű művelet.

Típus: Mészkő | Lap méret: 220×80 mm, 10 mm vastag | Színárnyalat: Sárga |Csomagolás: 41 nm / paletta

Leírás

Az Antikolt Sárga Természetes Mészkőlapok tiszteletre méltó, fenséges nyugodtságot és melegséget áraszt otthonában. A lapok sima felületük mellett antikoltak, így a régi idők szerelmeseinek is megadják azt a bájt az otthonuknak, amelyre vágynak. Színei változatosak, a halvány erezet a kövön átszövi, lágyítja a kő sima felületét.

Ezek a kőburkolatok sokoldalú alkalmazási lehetőségeik révén kiemelkedő megoldásoknak számítanak, mind kültéren, mind beltéren. A kültéri kőburkolatok teraszokat díszítenek. Az egyedi mintázatok és a kő természetes szépsége harmonikusan illeszkednek a kültéri környezetbe, fokozva az esztétikai élményt.

A beltéri kőburkolatok pedig stílusos és tartós kialakításukkal emelik ki a belső tereket. Konyhák, fürdőszobák vagy nappalik esetében elegáns és időtálló megoldásokat kínálnak, amelyek szépen ötvözik a formát és a funkcionalitást.

Lábazati kőburkolatokként az antikolt kövek nem csak esztétikai elemek, hanem az épület alapjainak védelmét is szolgálják. Emellett a homlokzati kőburkolatok kifinomultságot és karaktert adnak az épületek külső felületeinek, kiemelve azok egyediségét. Mindezek a különféle alkalmazásokban nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem tartós és időjárásálló megoldásokként is szolgálnak.

Antikolt Sárga Természetes Mészkőlapok kialakulása:

A természetes mészkövek lenyűgöző kialakulása és bányászata mélyen összefonódik a Föld geológiai folyamataival. Ezek a kőzetek a tengervízben élő mikroszkopikus organizmusok, például koralloktól és mésztufa képződményektől származnak, amelyek az évezredek során lerakódtak és megszilárdultak.

A mészkők kialakulása a kémiai folyamatok, például a kalcium-karbonát leülepedése miatt következik be, amelyek eredményeképpen vastag kőrétegek képződnek. A fosszilis maradványokat tartalmazó mészkövek évezredek során formálódnak és változnak, különböző színűvé és texturájúvá fejlődnek.

A mészkőbányászat hosszú történetre tekint vissza, és az évszázadok során az emberek kiaknázták ezen kőzetek kiváló tulajdonságait. A bányászat folyamán a mészkőből kitermelt darabokat megmunkálják és különböző formákban használják fel, beleértve az építőipar, szobrászat és díszítőművészet területeit.

A mészkők könnyű megmunkálhatósága és változatos megjelenése miatt széles körben alkalmazzák. Az építőmesterek gyakran választják különféle építészeti projektekhez, mivel a mészkő burkolatok, oszlopok és szobrok eleganciát és időtállóságot kölcsönöznek a környezetüknek. A mészkő bányászata és használata továbbra is fontos szerepet játszik a kőiparban és az építészeti tervezésben, miközben továbbra is tisztelettel bánunk e természeti csodával. Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

Fő Tulajdonságok

  • AGASTONE Exkluzív termék
  • Precíz és könnyű burkolás
  • Külső és belső használat
  • Fagy és tűzálló

További információk

Tömeg 28 kg
Felület

Antikolt

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Mészkő

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart