Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

ASSYR FEHÉR MÉSZKŐ 30x60x2 cm

10.394 Ft + áfa / m²

Assyr Fehér Mattcsiszolt Mészkő fagyalló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget. Vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

Az akció csak a készlet erejéig érvényes.

Assyr mattcsiszolt mészkő | Lapok mérete: 30x60x2 cm

 

 

509 készleten

Cikkszám: 9851-1-1 Kategória:

Leírás

Az Assyr Fehér Mattcsiszolt Mészkő alkalmas: külső és belső burkolásra egyaránt.

A mészkő burkolatok időtálló eleganciát és sokoldalúságot kínálnak, amelyeket számos alkalmazásra fel lehet használni. A természetes mészkő gyakran választott anyag, mivel rendkívül esztétikus, könnyen megmunkálható és széles körű alkalmazhatóságot biztosít.

A lábazati kőburkolatok esetében a mészkő nem csak védelmet nyújt az épület alján, de esztétikailag is emelkedett megjelenést kölcsönöz. A lábazati kőburkolatok tervezésénél a mészkő alkalmas arra, hogy kiemelje az épület karakterét, miközben együttműködik az építészeti stílussal.

A homlokzati kőburkolatok terén a mészkő egyedi textúrája és színei lehetővé teszik az építésznek, hogy kreatív és szemet gyönyörködtető homlokzati kialakításokat hozzon létre. A homlokzati mészkő burkolatok nemcsak védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben, hanem idővel egy patinás megjelenést is kialakítanak.

Az Assyr Fehér Mattcsiszolt Mészkő

A beltéri kőburkolatok területén a mészkő kiváló választás lehet. A szép és sima felület lehetővé teszi a mészkő burkolatoknak, hogy eleganciát és melegséget kölcsönözzenek a belső tereknek. Konyhákban, fürdőszobákban vagy nappalikban a mészkő burkolatok időtlen és stílusos megoldást kínálnak.

A mészkő burkolatok előnyeinek közé tartozik továbbá a könnyű kezelhetőség és a változatos színválaszték. A természetes kő különféle színárnyalatokban, például krém, beige vagy szürke árnyalatokban érhető el, így alkalmazkodik az egyedi dizájnigényekhez.

Összességében a mészkő burkolatok a lábazatoktól a homlokzatokig és a belső terekig számos alkalmazásra alkalmasak. A természetes szépség és a tartósság kombinációja teszi őket népszerű választássá az építészek és a tervezők körében.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát. Építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

Értékcsökkent áru. A kalodákban előfordul a szokásosnál erősebb szín és mintázati eltérés, valamint kisebb méretkülönbségek.

AZ AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES !

További információk

Tömeg 40 kg
Méretek 60 × 30 × 2 cm
Felület

Matt-csiszolt

Funkció

Falburkolat, Padlóburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.5 cm

Kőfajta

Mészkő

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart