Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

BAZALT KŐBURKOLAT FÉNYES VAGY MATT 30x60x1,2 cm

11.803 Ft + áfa / m2

A bazalt burkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

Szín: fekete

Megmunkálás: Fényes, vagy matt

Méret: 30x60x1,2  cm

Súly:  32 kg/m2

 

90 készleten

Leírás

A Bazalt matt vagy fényes kőburkolatok olyan egyedülálló anyagok, amelyek kombinálják a természetes szépséget és a kivételes tartósságot, és kiváló választást jelentenek lábazati, homlokzati és beltéri kőburkolatokhoz. A matt és fényes felületű bazalt burkolatok kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek kielégítik a különböző környezetek stílusát és funkcionális követelményeit.

A lábazati kőburkolatként alkalmazva a bazalt megnyerő kombinációja a tartósságnak és az esztétikának. A kemény és ellenálló bazalt kiválóan képes ellenállni az időjárási viszontagságoknak, míg esztétikai vonzereje kiemeli az épület külső megjelenését.

A homlokzati kőburkolatoknál a bazalt elegáns és modern megoldást kínál. A matt felületű bazalt homlokzati burkolatok egyenletes és letisztult megjelenést kölcsönöznek az épületnek, míg a fényes felületek esetén tükröződésükkel gazdagítják a homlokzat kinézetét.

Bazalt matt vagy fényes kőburkolatok.

A beltérben a bazalt kőburkolatok rendkívül sokoldalúak. A matt felületű bazalt burkolatok természetes megjelenést hoznak létre, és a konyhákban, nappalikban vagy fürdőszobákban is jól mutatnak. A fényes bazalt felületek a beltéri terekben modern és elegáns atmoszférát teremtenek.

A bazalt kőburkolatok könnyen karbantarthatók és rendkívül tartósak. A matt felületek egyenletesek és tapintásra kellemesek, míg a fényes felületek tükröződéssel teszik kiemelkedővé a környezetüket.

Összességében a bazalt burkolatok egyesítik a tartósság és esztétika legjobb elemeit. A különféle felületi kivitelük lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjanak a különböző környezetek igényeihez, így a bazalt burkolatok széles körben elterjedtek az építészeti tervezésben.

A bazaltról továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát. Építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 32 kg
Méretek 60 × 30 × 1,2 cm
Felület

Fényezett

Funkció

Falburkolat, Padlóburkolat

Kőfajta

Bazalt

Használat: Kültéri / Beltéri

Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.2 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart