Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

Bazalt Kőburkolat gyémántkefélt 30x60x2 cm

14.560 Ft + áfa / m2

Bazalt Kőburkolat

Szín: fekete

Megmunkálás: Gyémánt kefélt

Méret: 30x60x2 cm

A bazalt padlóburkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva, azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

Súly:  55 kg/m2

 

200 készleten

Leírás

A Bazalt Kőburkolat gyémántkefélt térkő lapok olyan kivételes megoldást nyújtanak, amelyek a modern kőburkolatok világában a tartósság és esztétika ideális egyensúlyát hozzák létre. A gyártásuk folyamata magában foglalja a bazaltkő előkészítését, amely egy vulkanikus eredetű kőzet, és az azt követő gyémántkezelési technikákat, amelyek révén az anyag a magasabb minőség és ellenállóság szintjére emelkedik.

A bazalt, amely a kő alapanyaga, vulkanikus tevékenység során keletkezik, így rendkívül sűrű és kemény anyag. A gyémántkezelés során a bazaltkőt gyémántkefével csiszolják, ami egy hatékony és precíz technika. Ez a folyamat lehetővé teszi a kő finomítását és a gyémánt részecskék alkalmazásával a felületének megmunkálását. Ennek eredményeképpen a kőlapok enyhén érdesek lesznek ezzel csökken a síkosságuk.

Az előnyök között kiemelendő a bazaltkő rendkívüli ellenálló képessége. A gyémántkezelés révén a térkő lapok kivételesen strapabíróvá válnak, ellenállnak a kopásnak és a környezeti hatásoknak, például az UV sugárzásnak vagy az esőnek. Ez teszi őket ideális választássá kültéri kőburkolatként, teraszokon, járdákon vagy kertekben.

Bazalt Kőburkolat gyémántkefélt 30x60x2 cm méretben kapható

A precíz gyémántkezelési folyamatnak köszönhetően a bazalt térkő lapok különleges esztétikai értékkel bírnak. A sima felület és a csillogás elegáns megjelenést kölcsönöznek bármely környezetnek, és lehetőséget teremtenek a modern vagy klasszikus stílusú projektek megvalósítására.

Emellett a bazalt gyémántkefélt térkő lapok színtartósságával is büszkélkedhetnek. Az idő múlásával sem veszítik el színüket, ami hozzájárul a kőburkolat hosszú élettartamához és a környezetbarát anyagok iránti elkötelezettségükhöz.

Összességében a bazalt gyémántkefélt térkő lapok egyesítik a bazaltkő egyedülálló tulajdonságait a precíz gyémántkezelés előnyeivel, így egy olyan kőburkolati megoldást kínálnak. Kiváló minőségű, időtálló és esztétikailag is vonzó.

A bazaltról továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát. Építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 55 kg
Méretek 60 × 30 × 2 cm
Felület

Kefélt

Funkció

Padlóburkolat

Kőfajta

Bazalt

Használat: Kültéri / Beltéri

Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart