Crystal Fehér Márvány Fényes 30,5x61x1,2 cm

Crystal Fehér Márvány Fényes 30,5x61x1,2 cm

Crystal Fehér Márvány Fényes 30,5x61x1,2 cm

19.390Ft + ÁFA / Krt

Természetes Fehér Márvány lapok  , Fehér ragasztóval burkolható, beltérben !

Anyag: Márvány

Csomagolás: 1,08 m2/Krt

Súlya: 34,5 Kg/krt = 32 Kg/m2

 

Leírás

Hozzon létre egyedi padlót vagy falat az Agastone Által forgalmazott Crystal Fehér Márvány burkolatból . Ennek a világos árnyalatú márványnak klasszikus fehér felülete van,  melyeket csiszolással lágyítottak. A természetes kialakítású téglalap alakú márványlapok mindegyike finom szín- és mintavariációkkal rendelkezik, így nincs két egyforma fal vagy padló. A legjobb, ha ezeket a Burkolatokat a rögzítés előtt lefekteti, hogy az árnyalatok nagyszerű keverékét kapja. Alkalmas padlófűtéshez, megfelelő aljzat-előkészítés mellett, és megfelelő rugalmas cement alapú Fehér csemperagasztót és fugázót használnak. A felszereléssel kapcsolatos további információkért látogasson el tudásbázisunkra, vagy lépjen kapcsolatba a helyi üzlettel.

Anyag: fehér Márvány

Használat: Belső Padló és fal felület

Ajánlot ragasztó : NKF C2 S1 -es Fehér ragasztó

mérete:  61 cm x 30,5 x1,2 cm téglalap alakú Burkolat 

Súly (kg): ~32 kg 

Forrás : wikipédia A márvány olyan, kalcitból és/vagy dolomitból álló metamorf kőzet, amelynek karbonátásvány-tartalma az 50%-ot meghaladja. A tiszta márvány több mint 95% karbonátásványt (kalcitot) tartalmaz. A szilikátos márványban a karbonátásvány-tartalom 50-95%. Szerkezete tömör, szemcsés. Színe a különböző szennyeződések szerint változik. Leggyakoribb a vas-oxid és a mangán-oxid okozta elszíneződés. Létezik vörös, szürke, fehér, carrarai és még számos változata. A hazai fajták (SiklósPiszke) nem igazi márványok, csupán tömör mészkövek. Valódi márvány viszont a Szendrői-rögvidéken a felszínen is megtalálható rakacai márvány.[1]

A márvány tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag. A márvány és a mészkő viszonylag elég kemény és tartós anyag. Fennmaradtak több ezer éves márványlépcsők is, melyek a mai napig nem koptak el teljesen. Szépsége mellett keménysége miatt volt igen kedvelt szoboralapanyag és építőanyag (burkolókő). Használják ablakpárkánynak, járólapnak, padlónak és fali burkolatnak is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crystal Fehér Márvány Fényes 30,5x61x1,2 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CroatianEnglishGermanHungarianSerbianSlovenian
There are no products
SimplePay vásárlói tájékoztató