Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

Giallo Corona Gránit Kőlap

A gránit köveket előszeretettel ajánljuk nagyobb igénybevételnek kitett felületekhez, mint például a konyhapult. Hasonlóképpen a raktáron lévő egyéb természetes kövekhez, mint a márvány, kvarc, és mészkő lapjaink, precízen vághatjuk méretre, élmegmunkálhatjuk, készíthetünk bele furatot, vagy íves, esetleg szögletes kivágásokat.

Ajánlott még lépcsőlapokhoz, kül-, és beltéri ablakpárkányokhoz, kerítés fedlapokhoz. Nagyon jó a színtartóssága, fagy-, és időjárásállósága.

Vastagsága 2 vagy 3 cm.

Kérje árajánlatunkat

Leírás

A Giallo Corona Gránit Kőlap ok kiváló minőségű és rendkívül népszerű anyagok a modern építészeti és lakberendezési tervek során. Ezeknek a kőlapoknak számos előnyük van, amelyek hozzájárulnak az otthonok funkcionalitásához és esztétikájához. Az előnyök közé tartozik a tartósság, az ellenálló képesség és a változatos felhasználhatóság.

A gránit kőlapok kiválóan alkalmazhatók külső és belső ablakpárkányok kialakításához. A gránit rendkívül ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon megőrzi eredeti színét és textúráját. Emellett a gránit kőlapokat könnyen tisztíthatók, így hozzájárulnak a higiénikus környezet kialakításához.

A mosdó pult, és konyhai munkalap terén a gránit kőlapok különleges stílust és funkcionalitást kölcsönöznek. A gránit rendkívül ellenáll a nedvességnek és a karcolásoknak, így ideális választás a fürdőszobák és konyhák területén. A konyhai munkalapok esetében a gránit könnyen tisztítható és ellenáll a magas hőmérsékletnek, amely kiválóan szolgálja a konyhai tevékenységekhez.

A gránit kőlapoknak természetes kövek, és minden egyes lap egyedi mintázattal és színnel rendelkezik. Ezáltal az otthonokban egyedi és exkluzív megjelenést biztosítanak, hiszen nincs két azonos gránit kőlap. A kerítés fedlap alkalmazásában is kiemelkedik, mivel segít megőrizni a kerítés integritását és szépségét hosszú éveken keresztül.

A gránit kőlapok tehát a természetes kő előnyeit kínálják, párosítva a modern technológia előnyeivel. A változatos felhasználhatóságuk és a különböző alkalmazásokban betöltött szerepük révén a gránit kőlapok ideális választást nyújtanak azoknak, akik tartós, esztétikus és sokoldalú anyagokat keresnek otthonuk kialakításához.

A Giallo Corona Gránit Kőlap gyártársa

Gyártása összetett folyamat, amely magában foglalja a precíz mérnöki és kőfeldolgozási technológiákat. A gránit, mint természetes kő, kiváló minőségű és tartós anyag, amelyet gyakran választanak az építőiparban és a lakberendezési tervezésben.

Az első lépés a gránit kitermelése a bányákból, ahol a kőtömbök méretre vágása történik. A kitermelt blokkokat precíziós eszközökkel és fúrókkal alakítják ki, majd további gépekkel finomítják a kívánt méretre és formára.

Miután a gránit alapanyaga elkészült, következik a lapok gyártása. A kiválasztott gránit darabokat speciális gépekkel és eszközökkel vágnak fel, majd a lapokat megmunkálják és simítják. Ezen a ponton szakemberek ellenőrzik a gránit minőségét, biztosítva, hogy az kiválóan megfeleljen az elvárásoknak.

A következő fázis a gránit lapok polírozása, amely során a kő felületét simává és fényessé teszik. Ez a lépés kiemeli a gránit természetes szépségét és egyedi mintázatát. Ezt követően a lapokat gondosan csomagolják és szállítják a célállomásra.

A gránit kőlapok gyártásában fontos szerepet játszanak a modern technológiák, például a CNC gépek és vízsugaras vágók, amelyek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést és a különböző formák kialakítását.

Ez tehát komplex és szakszerű folyamatokon alapul, amelyek eredményeként olyan minőségi termékeket kapunk, amelyek széles körben felhasználhatók a lakberendezési és építészeti tervezés területén. A gránit kőlapok nemcsak tartósságuk miatt értékesek, hanem az egyedi és időtálló megjelenésük miatt is, ami hozzájárul az esztétikus és funkcionális otthonok kialakításához.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Felület

Fényezett

Funkció

Fedlap, Ablakpárkány, Konyha Munkapult, Lépcső

Kőfajta

Gránit

Használat: Kültéri / Beltéri

Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm, 3 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart