Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

GNEISS BARNA VÁGOTT 5xsoros1-2 cm

11.732 Ft + áfa / m²

Bulgáriából származó csodaszép Barna Gneiss palakövet kültérre és beltérre is egyaránt ajánljuk.

Mérete:5xsoros

Súly: ~32 kg/m2 

10 készleten

Kategória:

Leírás

A Gneiss kvarcit pala barna falburkoló termékek magas minőségű kőanyagok, amelyek kiválóan alkalmazhatók kültéri és beltéri kőburkolatként egyaránt. Ezek a kőlapok rendkívüli esztétikai értékkel és tartóssággal rendelkeznek, így ideálisak bármilyen építészeti projekt számára.

A kvarcit pala egy rendkívül kemény, ásványi kvarc tartalmú kő, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezeti hatásoknak. Ezért kiválóan alkalmazható kültéri kőburkolatként, például teraszokon, kertekben vagy homlokzatokon. A kvarcit palák esztétikus megjelenésükkel fokozzák az épületek vonzerejét és hosszú élettartamukkal biztosítják az éveken át tartó időjárási ellenállást.

A gneiss falburkoló termékek változatos mintázatokkal és színekkel rendelkeznek, így ideálisak beltéri kőburkolatként. Kiválóan alkalmasak például nappalik, konyhák vagy fürdőszobák burkolására, ahol a design és a praktikum egyaránt fontos. A gneiss lapok elegáns megjelenésükkel emelik a belső terek színvonalát.

Gneiss kvarcit pala barna (5 vagy 10 cm magasságú)

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén is széles körű alkalmazhatóságot mutatnak ezek a termékek. A gneiss és kvarcit kőlapok precízen megmunkált felületükkel lehetővé teszik az építészek és tervezők számára, hogy egyedi és stílusos homlokzatokat vagy lábazatokat hozzanak létre. A könnyen formázható és vágott kőlapok lehetővé teszik az egyedi tervezést és a különféle mintázatok kialakítását, így a burkolatok harmonizálnak az épület egészével.

Összességében a kvarcit pala és gneiss falburkoló termékek kiváló választást jelentenek minden olyan építészeti projekthez, ahol a minőség, a tartósság és az esztétika egyaránt fontos szempont.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 33 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm

Kőfajta

Kvarcit Pala

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart