Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

PALA JACK BLACK KŐBURKOLAT 30x60x1,2 cm (0,9 m2/krt)

12.749 Ft + áfa / KARTON

Jack Black Indiai Pala Természetes Kőburkolat

Nettó nm Ár : 14165 Ft/nm

Nettó Black Friday ár : 11338

Méret: 30x60x1,2 cm

A Jack Black pala merész fekete színű pala, amelynek felületén természetes fény van, ami exkluzív megjelenést kölcsönöz neki, és így nagyon kedvelt kő az egész világon. A fekete hiteles és erős érzést vált ki, kifinomultabb megjelenést ad a környezetnek. A Jack Black Pala egy gyönyörű és sokoldalú termék, amely melegségérzetet és időtlen eleganciát kölcsönöz bármilyen dizájnnak. A textúra és a szín szempontjából kézzel kiválasztott Jack Black Pala Burkolat  kivételes felületet hoz létre. Jack Black Pala lapjaink természetes csúcspontjai elképesztő hatást fejtenek ki, amely finoman változik mind a természetes, mind a mesterséges megvilágítással. A Jack Black Pala Természetes Burkolat kifejezetten gazdag színük, felületi textúrájuk és tartósságuk miatt választották. Akár csiszolt, akár természetes felülettel rendelkezik, valóban egyedi tervezési lehetőséget nyújt minden lakótérben. Számos helyzetben drámai hatást fejthetnek ki – akár jellemző falként, akár egy nappali fő emeletén.

Súly : 29 kg/krt

 

140 készleten

Leírás

A Jack Black pala burkolat, hagyomány és minőség ikonja az építészet és dizájn világában. A pala egy olyan kő, amely gazdag ásványi anyagokban. Ezek a lapok kiemelkednek a környezetbarát anyagok közül.

A pala falburkoló termékek rendkívüli változatossággal rendelkeznek, ideálisak beltéri és kültéri kőburkolatként. Beltéri alkalmazásokban a pala lapok elegáns megjelenést kölcsönöznek nappaliknak, konyháknak és fürdőszobáknak. A természetes színek és textúrák a pala egyediségét hangsúlyozzák, hozva a természet szépségét az otthonokba.

A kültéri kőburkolatok terén a pala az időjárási viszontagságoknak ellenállva tökéletes választás. Teraszokon, udvarokon alkalmazva a pala kiválóan ellenáll a kopásnak és a kültéri elemek hatásainak. Ezáltal kiterjeszti az otthon élő tereit a szabadba, megteremtve a harmóniát a természet és az emberi kényelem között.

A Jack Black pala burkolat kapható

10x30x1,2 cm és 30x60x1,2 méretekben kartonos kiszerelésben

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén a pala szintén kivételes megoldást kínál. A lábazati pala szolgálhat védelmi rétegként az épület alján, miközben esztétikai elemként is funkcionál. A homlokzati pala pedig az épület arculatát határozza meg, kiemelve az egyedi karaktert és stílust.

Ezeket a palák kiválóan lehet megmunkálni, lehetővé téve az egyedi formák és méretek létrehozását. Az Indiából származó palák különleges jellegzetességeket hordoznak magukban, ami egyedi hangulatot és egzotikusságot kölcsönöz az építészeti projekteknek. Az indiái palák gazdag színvilága széles körben elérhetővé teszi azokat a tervezők számára, akik a természetes kő egyedülálló szépségét keresik.

Összességében a pala és az Indiai palák egyedi megjelenésükkel, tartósságukkal és széles alkalmazási lehetőségeikkel kiemelkednek a kőburkolati megoldások között, hozva a természet szépségét az épített környezetbe.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát, és építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 29 kg
Méretek 60 × 30 × 1,2 cm
Felület

Természetes

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Kvarcit Pala

Használat: Kültéri / Beltéri

Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.2 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart