Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

GNEISS BÉZS VÁGOTT 5xsorosx1-2 cm

11.732 Ft + áfa / m²

Típus: Gneiss kvarcit palakő | Méret:5xsoros | Színárnyalat:Bézs

Kvarcit pala falburkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva, azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

A természetesen bányászott kvarcit nemcsak esztétikusabb, de környezetbarát megoldás is . Az egyre fejlődő technológiákkal, mostanra már képesek előállítani vékony, mégis masszív kvarcit elemeket, így súlyuk is drasztikusan csökken. Felillesztésük és méretre vágásuk egyszerű művelet.

124 készleten

Cikkszám: 9384-1 Kategória:

Leírás

A Kvarcit pala falburkolat bézs termékek magas minőségű kőanyagok, amelyek kiválóan alkalmazhatók kültéri és beltéri kőburkolatként egyaránt. Ezek a kőlapok rendkívüli esztétikai értékkel és tartóssággal rendelkeznek, így ideálisak bármilyen építészeti projekt számára.

A kvarcit pala egy rendkívül kemény, ásványi kvarc tartalmú kő, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezeti hatásoknak. Ezért kiválóan alkalmazható kültéri kőburkolatként, például teraszokon, kertekben vagy homlokzatokon. A kvarcit palák esztétikus megjelenésükkel fokozzák az épületek vonzerejét és hosszú élettartamukkal biztosítják az éveken át tartó időjárási ellenállást.

A gneiss falburkoló termékek változatos mintázatokkal és színekkel rendelkeznek, így ideálisak beltéri kőburkolatként. Kiválóan alkalmasak például nappalik, konyhák vagy fürdőszobák burkolására, ahol a design és a praktikum egyaránt fontos. A gneiss lapok elegáns megjelenésükkel emelik a belső terek színvonalát.

Kvarcit pala falburkolat bézs (5 vagy 10 cm magasságú)

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén is széles körű alkalmazhatóságot mutatnak ezek a termékek. A gneiss és kvarcit kőlapok precízen megmunkált felületükkel lehetővé teszik az építészek és tervezők számára, hogy egyedi és stílusos homlokzatokat vagy lábazatokat hozzanak létre. A könnyen formázható és vágott kőlapok lehetővé teszik az egyedi tervezést és a különféle mintázatok kialakítását, így a burkolatok harmonizálnak az épület egészével.

Összességében a kvarcit pala és gneiss falburkoló termékek kiváló választást jelentenek minden olyan építészeti projekthez, ahol a minőség, a tartósság és az esztétika egyaránt fontos szempont.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 36 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Kvarcit Pala

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart