Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

GNEISS SÖTÉTZÖLD VÁGOTT PALAKŐ BURKOLAT 10xsoros1-2cm

11.732 Ft + áfa / m²

Típus: Gneiss |Méret: 10xsoros | Színárnyalat: sötétzöld – szürke

Kvarcit pala falburkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva, azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

A természetesen bányászott kvarcit nemcsak esztétikusabb, de környezetbarát megoldás is . Az

83 készleten

Leírás

A Sötétzöld kvarcit pala kőburkolat, falburkolat termékek magas minőségű kőanyagok, amelyek kiválóan alkalmazhatók kültéri és beltéri kőburkolatként egyaránt. Ezek a kőlapok rendkívüli esztétikai értékkel és tartóssággal rendelkeznek, így ideálisak bármilyen építészeti projekt számára.

A kvarcit pala egy rendkívül kemény, ásványi kvarc tartalmú kő, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezeti hatásoknak. Ezért kiválóan alkalmazható kültéri kőburkolatként, például teraszokon, kertekben vagy homlokzatokon. A kvarcit palák esztétikus megjelenésükkel fokozzák az épületek vonzerejét és hosszú élettartamukkal biztosítják az éveken át tartó időjárási ellenállást.

A gneiss falburkoló termékek változatos mintázatokkal és színekkel rendelkeznek, így ideálisak beltéri kőburkolatként. Kiválóan alkalmasak például nappalik, konyhák vagy fürdőszobák burkolására, ahol a design és a praktikum egyaránt fontos. A gneiss lapok elegáns megjelenésükkel emelik a belső terek színvonalát.

Sötétzöld kvarcit pala kőburkolat, falburkolat – Gneiss (5 vagy 10 cm magasságú)

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén is széles körű alkalmazhatóságot mutatnak ezek a termékek. A gneiss és kvarcit kőlapok precízen megmunkált felületükkel lehetővé teszik az építészek és tervezők számára, hogy egyedi és stílusos homlokzatokat vagy lábazatokat hozzanak létre. A könnyen formázható és vágott kőlapok lehetővé teszik az egyedi tervezést és a különféle mintázatok kialakítását, így a burkolatok harmonizálnak az épület egészével.

Összességében a kvarcit pala és gneiss falburkoló termékek kiváló választást jelentenek minden olyan építészeti projekthez, ahol a minőség, a tartósság és az esztétika egyaránt fontos szempont.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát, és építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 36 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Kvarcit Pala

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart