Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

ROYAL BEIGE SPRENGELT MÉSZKŐ Méret:7x30x1,5 cm (0,294m2/krt)

 3007 /karton

Típus: Mészkő | Lapok méret: 7 x 30×1,5 cm vastag | Színárnyalat: Szürke 

A rusztikus kőcsík falburkolat használható kül- és beltérre egyaránt, érdekes textúrájával, egzotikus színárnyalataival igazi ékessége otthonunknak. Falra illesztve enyhén hullámos, mégis harmonizál a természettel, így lehet egyszerre szimmetrikus és művészi. A szigorúan méretezett köveket egyszerű falra dolgozni és méretre vágni. Látványa a falon egyedi jelenség: Olyan, akár egy életre kelt szövet!

Fő Tulajdonságok
Természetes rusztikus hatás
Precíz méretek és könnyű használat
Karton csomagolás
Külső és belső használat
Fagy és tűzálló

Leírás

A Royal Beige Sprengelt Mészkő roppantott felületű. Ezek a kőburkolatok sokoldalú alkalmazási lehetőségeik révén kiemelkedő megoldásoknak számítanak, mind kültéren, mind beltéren. A kültéri kőburkolatok teraszokat díszítenek. Az egyedi mintázatok és a kő természetes szépsége harmonikusan illeszkednek a kültéri környezetbe, fokozva az esztétikai élményt.

A beltéri kőburkolatok pedig stílusos és tartós kialakításukkal emelik ki a belső tereket. Konyhák, fürdőszobák vagy nappalik esetében a roppantott felületű kőburkolatok elegáns és időtálló megoldásokat kínálnak, amelyek szépen ötvözik a formát és a funkcionalitást.

Lábazati kőburkolatokként a roppantott felületű kövek nem csak esztétikai elemek, hanem az épület alapjainak védelmét is szolgálják. Emellett a homlokzati kőburkolatok kifinomultságot és karaktert adnak az épületek külső felületeinek, kiemelve azok egyediségét. Mindezek a különféle alkalmazásokban a roppantott felületű kőburkolatok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem tartós és időjárásálló megoldásokként is szolgálnak.

Royal Beige Sprengelt Mészkő kialakulása:

A természetes mészkövek lenyűgöző kialakulása és bányászata mélyen összefonódik a Föld geológiai folyamataival. Ezek a kőzetek a tengervízben élő mikroszkopikus organizmusok, például koralloktól és mésztufa képződményektől származnak, amelyek az évezredek során lerakódtak és elszilárdultak.

A mészkők kialakulása a kémiai folyamatok, például a kalcium-karbonát leülepedése miatt következik be, amelyek eredményeképpen vastag kőrétegek képződnek. A fosszilis maradványokat tartalmazó mészkövek évezredek során formálódnak és változnak, különböző színűvé és texturájúvá fejlődnek.

A mészkőbányászat hosszú történetre tekint vissza, és az évszázadok során az emberek kiaknázták ezen kőzetek kiváló tulajdonságait. A bányászat folyamán a mészkőből kitermelt darabokat megmunkálják és különböző formákban használják fel, beleértve az építőipar, szobrászat és díszítőművészet területeit.

A mészkők könnyű megmunkálhatósága és változatos megjelenése miatt széles körben alkalmazzák. Az építőmesterek gyakran választják különféle építészeti projektekhez, mivel a mészkő burkolatok, oszlopok és szobrok eleganciát és időtállóságot kölcsönöznek a környezetüknek. A mészkő bányászata és használata továbbra is fontos szerepet játszik a kőiparban és az építészeti tervezésben, miközben továbbra is tisztelettel bánunk e természeti csodával. Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 32 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Mészkő

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.5 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart