Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

PALA SILVER GREY CSILLÁMPALA BURKOLAT 10x30x1,2 cm (0,69m2/krt)

8.584 Ft + áfa / karton

A csillámpala falburkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva, azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

490 készleten

Leírás

A Silver Grey csillámpala kőburkolat, termékek magas minőségű kőanyagok, amelyek kiválóan alkalmazhatók kültéri és beltéri kőburkolatként egyaránt. Ezek a kőlapok rendkívüli esztétikai értékkel és tartóssággal rendelkeznek, így ideálisak bármilyen építészeti projekt számára.

A csillámpala egy rendkívül kemény, ásványi kvarc tartalmú kő, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezeti hatásoknak. Ezért kiválóan alkalmazható kültéri kőburkolatként, például teraszokon, kertekben vagy homlokzatokon. A csillámpala esztétikus megjelenésükkel fokozzák az épületek vonzerejét és hosszú élettartamukkal biztosítják az éveken át tartó időjárási ellenállást.

A csillámpala falburkoló termékek változatos mintázatokkal és színekkel rendelkeznek, így ideálisak beltéri kőburkolatként. Kiválóan alkalmasak például nappalik, konyhák vagy fürdőszobák burkolására, ahol a design és a praktikum egyaránt fontos. A csillámpala lapok elegáns megjelenésükkel emelik a belső terek színvonalát.

Silver Grey csillámpala kőburkolat, kapható

10x30x1,2 cm vagy 30x60x1,2 cm méretben

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén is széles körű alkalmazhatóságot mutatnak ezek a termékek. A Silver Grey csillámpala kőlapok precízen megmunkált felületükkel lehetővé teszik az építészek és tervezők számára, hogy egyedi és stílusos homlokzatokat vagy lábazatokat hozzanak létre. A könnyen formázható és vágott kőlapok lehetővé teszik az egyedi tervezést és a különféle mintázatok kialakítását, így a burkolatok harmonizálnak az épület egészével.

Összességében a csillámpala a és falburkoló termékek kiváló választást jelentenek minden olyan építészeti projekthez, ahol a minőség, a tartósság és az esztétika egyaránt fontos szempont.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát, és építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 22 kg
Méretek 30 × 10 × 1,2 cm
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat, Padlóburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.2

Kőfajta

Kvarcit Pala

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart