Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

2024.05.01 – 2024.05.05 között Fáy utcai üzemünk zárva tart.

SMILING HOUSE™ STONE PROTECTOR Kő Impregnálószer – 1 liter

1.858 Ft + áfa / db

Egyaránt használható quartzite, porfil, solnhoffeni, homokkő, mészkő és egyéb terméskövek állagának védelmére. A szer a levegőben található széndioxiddal reakcióba lépve polimetil-szilikonsavat képez, melynek hatására a kezelt felület vízlepergetővé válik. A tartós védelem érdekében az eljárás 4-5 évente ismételhető.

Fontos, a csomagoláson olvasható utasítások betartása. Használat előtt érdemes egy kisebb felületen, vagy egy kisebb maradék kövön kipróbálni.

Leírás

A SMILING HOUSE™ STONE PROTECTOR Kő Impregnálószer termék kiválóan alkalmas kül- illetve beltéren alkalmazott nedvszívó,természetes kövek víztaszítóvá tételére. Gipsz impregnálására is alkalmas.

Felhordás után a vízlepergető hatás gyorsan kialakul, száradás közben nem ragad. Szilikon hatóanyagának köszönhetően a szer nem változtatja meg az eredeti páraáteresztő képességet, nem szünteti meg az építőanyag „lélegzését”, de vízlepergetővé teszi a felületét. Így a kezelt felület időjárásállóvá, öntisztulóvá válik és sokáig őrzi eredeti szépségét.

A szakszerűen felhordott védelem akár több évig-évtizedig hatékony.

Csiszolt, nagyon kemény, nem nedvszívó kövek esetén más terméket alkalmazzon.

Kapható még 5 literes kiszerelésben.

További információk

Tömeg 1 kg
Funkció

Tartozékok

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart