Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

SMILING HOUSE™ STONE PROTECTOR Kő Impregnálószer – 5 liter

8.000 Ft + áfa / db

Egyaránt használható quartzite, porfil, solnhoffeni, homokkő, mészkő és egyéb terméskövek állagának védelmére. A szer a levegőben található széndioxiddal reakcióba lépve polimetil-szilikonsavat képez, melynek hatására a kezelt felület vízlepergetővé válik. A tartós védelem érdekében az eljárás 4-5 évente ismételhető.

Fontos, a csomagoláson olvasható utasítások betartása. Használat előtt érdemes egy kisebb felületen, vagy egy kisebb maradék kövön kipróbálni.

Természetes kövekhez impregnálószer | 5 Liter

Stone Protector Kő imprgnálószer külső és belső használatra alkalmas magyar termék. Minden terméken található a használati utasítás

Leírás

A Stone Protector Kő imprgnálószer  speciális összetételének köszönhetően elsősorban a terméskövek és egyéb természetes, bányászott kövek vízlepergető impregnálására szolgál. Segítségével köveink sokáig megőrzik eredeti szépségüket, ellenállóvá válnak a környezeti, elsősorban nedvesség okozta károkkal szemben. A kezelés nem tömíti el a kövek pórusait, így természetes vízháztartásuk megmarad. Az anyag nem csak vízlepergetővé teszi a köveket hanem UV- és időjárás állóvá is változtatja azokat.

Stone Protector Kő imprgnálószer

A termék vizes bázisú, erősen lúgos kémhatású. A tartós védelem érdekében a kezelést 3-5 évente érdemes megismételni.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 5 kg
Funkció

Tartozékok

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart