Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

SPRENGELT FEHÉR MÉSZKŐ FALBURKOLAT (ELEFÁNTCSONT) Méret: 22x8x1cm

11.803 Ft + áfa / m²

Fő Tulajdonságok

  • Természetes rusztikus hatás
  • anyaga: Fagyálló Mészkő
  • Színe: Fehér
  • Külső használat: külső Homlokzat, kerítés, szökőkútak és egyéb
  • Belső használat: TV hátterében, Díszfalak , kandalló, akvárium és egyéb
  • Fagy és tűzálló
  • Súly: ~ 28 kg/nm

Sprengelt természetes mészkő Falburkolat, Fagyalló mészkő tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget , a sprengelt termékeink kézi megmunkálással lettek előállítva , azért megengedett 1-2 +- mm eltérések a méretében ,  több színben és méretben érhető el a termék , a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

A természetesen bányászott mészkő nemcsak esztétikusabb, de környezetbarát megoldás is . Az egyre fejlődő technológiákkal, mostanra már képesek előállítani vékony, mégis masszív mészkőelemeket, így súlyuk is drasztikusan csökken. Felillesztésük és méretre vágásuk egyszerű művelet.

 

518 készleten

Cikkszám: 2011 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Sprengelt fehér mészkő falburkolat roppantott felületű. Ezek a kőburkolatok sokoldalú alkalmazási lehetőségeik révén kiemelkedő megoldásoknak számítanak, mind kültéren, mind beltéren. A kültéri kőburkolatok teraszokat díszítenek. Az egyedi mintázatok és a kő természetes szépsége harmonikusan illeszkednek a kültéri környezetbe, fokozva az esztétikai élményt.

A beltéri kőburkolatok pedig stílusos és tartós kialakításukkal emelik ki a belső tereket. Konyhák, fürdőszobák vagy nappalik esetében a roppantott felületű kőburkolatok elegáns és időtálló megoldásokat kínálnak, amelyek szépen ötvözik a formát és a funkcionalitást.

Lábazati kőburkolatokként a roppantott felületű kövek nem csak esztétikai elemek, hanem az épület alapjainak védelmét is szolgálják. Emellett a homlokzati kőburkolatok kifinomultságot és karaktert adnak az épületek külső felületeinek, kiemelve azok egyediségét. Mindezek a különféle alkalmazásokban a roppantott felületű kőburkolatok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem tartós és időjárásálló megoldásokként is szolgálnak.

Sprengelt fehér mészkő falburkolat kialakulása:

A természetes mészkövek lenyűgöző kialakulása és bányászata mélyen összefonódik a Föld geológiai folyamataival. Ezek a kőzetek a tengervízben élő mikroszkopikus organizmusok, például koralloktól és mésztufa képződményektől származnak, amelyek az évezredek során lerakódtak és megszilárdultak.

A mészkők kialakulása a kémiai folyamatok, például a kalcium-karbonát leülepedése miatt következik be, amelyek eredményeképpen vastag kőrétegek képződnek. A fosszilis maradványokat tartalmazó mészkövek évezredek során formálódnak és változnak, különböző színűvé és texturájúvá fejlődnek.

A mészkőbányászat hosszú történetre tekint vissza, és az évszázadok során az emberek kiaknázták ezen kőzetek kiváló tulajdonságait. A bányászat folyamán a mészkőből kitermelt darabokat megmunkálják és különböző formákban használják fel, beleértve az építőipar, szobrászat és díszítőművészet területeit.

A mészkők könnyű megmunkálhatósága és változatos megjelenése miatt széles körben alkalmazzák. Az építőmesterek gyakran választják különféle építészeti projektekhez, mivel a mészkő burkolatok, oszlopok és szobrok eleganciát és időtállóságot kölcsönöznek a környezetüknek. A mészkő bányászata és használata továbbra is fontos szerepet játszik a kőiparban és az építészeti tervezésben, miközben továbbra is tisztelettel bánunk e természeti csodával. Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 28 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Mészkő

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart