Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

ARISTONE WHITE AGGLOMERÁLT KŐANYAG 2 CM

 / m²

Az agglomerát kb. 90%-ban mészkövet és egyéb kőörleményt tartalmaz, és kb 10% műgyantát, ezért a természetes kő pozitív tulajdonságaival rendelkezik. Hasonlóképpen a raktáron lévő természetes kövekhez, mint a gránit, márvány, kvarc, és mészkő lapjainkhoz, precízen vághatjuk méretre, élmegmunkálhatjuk, készíthetünk bele furatot, vagy íves, esetleg szögletes kivágásokat.

Vastagsága 2cm.

– NÉGYZETMÉTER SZÁMOLÁS MINIMUM 20 CM SZÉLESSÉG SZORZÓVAL SZÁMOLHATÓ

(PILL: 15X120 CM MÉRETŰ PÁRKÁNY ESETÉN: 0,2X1,2 = 0,24 )

–  A NM- ÁR TARTALMAZZA : MÉRETREVÁGÁS – SIMA ÉLFÉNYFOZOLVA – SZÜKSÉG ESETÉN  VIZORR

–  ALKALMAZHATÓSÁGA :  KÜLTÉR ÉS BELTÉR

  • PÁRKÁNY
  • FEDKŐVEK
  • LÉPCSŐK

– Súly : ~ 55 kg/m2

Leírás

Az Ariston White Agglomerát kőanyag napjaink építészeti és lakberendezési területein egyre népszerűbbek, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a modern és esztétikus otthonok kialakításához. Az agglomerát kőlapok külső és belső felhasználásra is ideálisak, és számos területen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak Tartósságuk és ellenálló képességük a külső elemekkel szemben kiváló. Ideális választás az ablakpárkányok kialakításához, mivel ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A külső és belső ablakpárkányok esetében az agglomerát kőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, biztosítva a higiénikus és esztétikus környezetet.

A mosdó pult és kerítés fedlap alkalmazása terén az agglomerát kőlapok sokoldalúsága kiemelkedő. A mosdópultok, lépcsőlapok esetében a kőlapok elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek, miközben könnyen tisztíthatók és ellenállnak a nedvességnek. A kerítés fedlapok esetében pedig az agglomerát kőlapok segítenek megőrizni a kerítés strukturális integritását és megjelenését, miközben hosszú távon megőrzik esztétikus kinézetüket, kiváló választások azoknak, akik időtálló, esztétikus és könnyen karbantartható anyagokat keresnek otthonuk külső és belső területeinek kialakításához.

Ariston White Agglomerát kőanyag előállítása

Az agglomerát kőlapok gyártása összetett folyamat, amely magában foglalja a különböző anyagok keverését és kompresszióját, hogy egy erős, ellenálló és esztétikus anyagot hozzon létre. Az agglomerát kőlapok alapanyagai közé tartozik a kvarc, a márvány- vagy gránitdarabok, valamint a kötőanyagok, például a poliésztergyanta.

Az első lépés a kiválasztott kődarabok apróra őrlése, hogy homogén keveréket hozzanak létre. Ezután a por állagú kőanyagot összekeverik a kötőanyaggal és más adalékanyagokkal, mint például színezékek vagy keményítők, amelyek tovább javítják a kőlapok tulajdonságait. Az elegyet alaposan elkeverik és így alakítható masszává válik.

A következő fázisban a masszát egy speciális présben helyezik el, ahol magas nyomásnak van kitéve. Ez a kompressziós folyamat segít összezárni és összesűríteni az anyagot, kialakítva a kőlapok alapját. A nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően az agglomerát kőlapok rendkívül sűrűek és ellenállók lesznek.

Miután a kőlapok formáját megkapták, következik a keményítő és az érlelés időszaka. Ez az időszak lehetővé teszi a kőlapoknak, hogy megfelelően kikeményedjenek és kialakuljanak a végleges tulajdonságaik. Ezt követően a kőlapokat megmunkálják és vágják a kívánt méretek és formák eléréséhez.

Az agglomerát kőlapok gyártása tehát precíz és szakszerű munkafolyamatokat igényel, hogy a végeredmény minőségi, tartós és esztétikus termék legyen. A modern technológiák és a fejlett gépek segítik a gyártókat abban, hogy a kőlapok magas színvonalúak és sokoldalúak legyenek, kielégítve az építészeti és lakberendezési igényeket

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 55 kg
Felület

Fényezett

Funkció

Ablakpárkány, Fedkő, Lépcső

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri

vastagsag

2 cm

Kőfajta

Agglomerált

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart