Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

PANEL Z CRYSTAL FEHÉR HULLÁMOS 15x60x1,5 cm |Csomagolás: 0,54 m²/krt

6.493 Ft + áfa / krt

Különleges újdonságunk a Christal Fehér Hullámos Z Falpanel természetes falburkolat.

Sprengelt természetes márvány falpanel falburkolat, fagyalló márvány tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től,  több színben és méretben érhető el a termék , a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

|Méret: 10 x 36 x 1,2cm |Csomagolás: 0,36 m²/krt

Kérje árajánlatunkat

Mérete: 15 x 60 x 1,5 cm |Csomagolás: 0,54 m²/krt

Súly: ~40 kg/m2= 21,6 kg/krt

Ragasztása: Fehér Felexibilis ragasztóval

Leírás

A Christal Fehér Hullámos Z Falpanel olyan exkluzív burkolati megoldás, mely egyedülálló eleganciát és időtlen szépséget hoz létre. Ezek a belső térben alkalmazott kőburkolatok magas minőségű anyagokból készülnek, és a beltéri térbe olyan egyedi stílust hoznak, amelyet más anyagok nehezen reprodukálnak.

Az előnyök között szerepel a márvány természetes szépsége és egyedisége. Minden lap más és más mintázattal rendelkezik, így a tér egyedi karaktert kap. Emellett a természetes márványból készült falpanelek szilárdságuknak és tartósságuknak köszönhetően a kültéri kőburkolatok kiváló alternatíváját nyújtják, ellenállva az időjárás viszontagságainak.

Ezek a panelek nemcsak esztétikailag vonzók, hanem praktikusak is, például lábazati kőburkolatként is alkalmazhatók, ami tovább növeli az épület teljes megjelenését és tartósságát. A természetes márványból készült falpanelek kiváló választás a modern és luxus lakberendezési tervekhez, amelyek egyben értéket és időtállóságot is képviselnek.

A Christal Fehér Hullámos Z Falpanel

A természetes márványok gyönyörű kőzetek, melyek lenyűgözően alakulnak ki a föld mélyéről származó nagy hőmérsékletű és nyomású ásványokból. A márványok kialakulásában kulcsszerepet játszanak a kalcium-karbonátok, amelyek lassú lerakódása és átalakulása idővel kivételes textúrát és mintázatot eredményez.

A bányászat során a természetes márványok különleges tulajdonságai és esztétikai vonzereje miatt rendkívül értékesek. Beltéri kőburkolatként alkalmazva a márványok egyedi karaktert és eleganciát hoznak létre a térben, míg kültéri kőburkolatként ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A lábazati kőburkolatok esetében a természetes márványok kiválóan alkalmasak a külső részek stílusos és tartós burkolására. Az előnyök között szerepel a márványok természetes szépsége, a kiváló kopásállóság és a hosszú élettartam. Mindezek együttesen teszik a természetes márványokat ideális választássá a különböző kőburkolati igények kielégítésére.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 21 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.5 cm

Kőfajta

Márvány

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart