Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

PALA GOLD GREEN PALA BURKOLAT 10x30x1,2 cm (0,69m2/krt)

7.877 Ft + áfa / karton

Anyaga : Gold Green Csillám Pala

Színe: Arany- zöld

Mérete: 10x30x1,2 cm

Csomagolás: 0,45m2/krt

Súlya: 35 kg/m2 = 15,5 kg/krt

A Gold Green csillámpala falburkolat fagyálló, tökéletesen alkalmas belső és külső burkolásra egyaránt. Megfelelő ragasztóval Sikától vagy a Quick-Mix-től , az Agastone által választott és ellenőrzött kövek garantálja a magas minőséget. Több színben és méretben érhető el a termék, a vastagság és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas külső Burkolásra Hőszigetelt homlokzatokra.

A természetesen bányászott pala nemcsak esztétikusabb, de környezetbarát megoldás is. Az egyre fejlődő technológiákkal, mostanra már képesek előállítani vékony, mégis masszív pala elemeket, így súlyuk is drasztikusan csökken. Felillesztésük és méretre vágásuk egyszerű művelet.

 

259 készleten

Leírás

A Gold Green Csillámpala kőburkolat sokoldalú és elegáns. A csillápala az építészeti dizájn világában kivételes és egyedi választást kínál. Az Indiai csillápalák a művészi kivitelezés és a gazdag színvilág miatt különlegesen értékesek a kőburkolatok palettáján.

A csillámpalából készült falburkoló termékek egyedülálló ragyogást kölcsönöznek a környezetnek. Ezek a kőlapok kifinomult csillámokkal gazdagítva, amelyek a fényben játszanak, létrehozva egy varázslatos atmoszférát. A beltéri alkalmazásokban, például nappalikban vagy fürdőszobákban, a csillámpala falburkolatok különleges atmoszférát teremtenek, miközben egyediségüket és eleganciájukat hangsúlyozzák.

A Gold Green Csillámpala kőburkolat

30x60x1,2 cm és 10x30x1,2 cm kartonos csomagolásban

A kültéri kőburkolatok terén a csillámpala rendkívüli megjelenést biztosít a teraszokon vagy járófelületeken. A napfényben tündöklő csillámok a kültéri környezetben is varázslatos hatást keltenek, miközben a pala természetes tartósságával és ellenálló képességével párosulnak.

A lábazati köburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén a csillámpala is kiválóan alkalmazható. A lábazati pala a homlokzat alján megteremti a tökéletes kapcsolatot az épület és a talaj között, védi az épületet, miközben egyedi stílust és fényjátékot hoz létre. A homlokzati kőburkolatok pedig egyedülálló karaktert kölcsönöznek az épületnek, kiemelve az egyedi kőművességet.

A csillámpala jól megmunkálható, lehetőséget nyújtva a kőlapok egyedi formáinak és méreteinek kialakítására. Az Indiai csillápalák művészi kivitelezésük és egyenesen Indiából származó jellegzetességeik révén egy különleges exotikusságot hoznak a kőburkolatok világába.

A csillámpalából készült kőburkolatok a kőművesség és dizájn csúcsát képviselik, és széles körű alkalmazhatóságukkal bármely építészeti projektben kiemelkedő eredményeket nyújthatnak. Az egyedülálló fényjáték és a természetes kő tartóssága kombinálva egy igazi műalkotást hoznak létre, amely életre kelti az épületeket és környezetüket.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Az Agastone, mint kőburkolati szakértő, kiemelkedik széles választékával és azon képességével, hogy a legtöbb terméket raktáron tartja. Az Agastone nem csupán kőlapok és falburkolók szállítója, hanem a burkolás területén is mélyreható szakértelmet kínál. Az egyedülálló stílusoktól a klasszikus megoldásokig terjedő termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minden igényüket kielégítsék, legyen szó belső terekről vagy kültéri kőburkolatokról. Emellett az Agastone elkötelezett amellett, hogy a legnépszerűbb termékeit mindig raktáron tartsa, így a gyors és hatékony kiszállítás biztosított. Fedezze fel az Agastone lenyűgöző világát, és építkezzen kiváló minőségű, esztétikus kőburkolatokkal, melyek tartósságot és egyedülálló dizájnt kínálnak az építészeti projektek számára

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 22 kg
Méretek 30 × 10 × 1,2 cm
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat, Padlóburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1.2

Kőfajta

Kvarcit Pala

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart