Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

TRAVERTIN NOCE ROPPANTOTT FALBURKOLAT 5xvhx~2,2 cm

14.591 Ft + áfa m2 m²

Sprengelt Travertin Noce Mészkő Falburkolat !

Megmunkálás : sprengelt

Méret:  5xvhx2,2 cm

Súly : ~50kg /m2

Csomagolás: Zárt Kaloda

15 készleten

Leírás

Travertin Noce Roppantott falburkolat Változó hosszban ! A Noce Travertin falburkolat a külterületen lehetővé teszi, hogy egyszerű eszközökkel és viszonylag kis erőfeszítéssel rendkívüli hangsúlyokat helyezzen el. Mindegy, hogy egy egész falat vagy egyszerűen csak egyes elemeket fed le, garantáltan szemet gyönyörködtetőt alkot a kültéri területen. Mediterrán érzés , egyszerű megjelenés. megvan a választás! A valószínűségek itt határtalanok. noce travertin sötétbarna falburkolatok széles választékát kínáljuk, minták és anyagok. szívesen adunk tanácsot és személyre szabott ajánlatot adunk!

A Travertin Noce Roppantott falburkolat  egyre érdekesebbé válik a beltéri területek, például a nappali, az étkező vagy a folyosó összehangolása a Noce Travertine osztott felülettel a falon. A Noce Travertin falburkolatot gyakran használják a kandalló  burkolására is. A Noce Travertin Roppantott  fagyálló, bel- és kültéren egyaránt használható. Termékünkkel minden fürdőszobát a jólét oázisává, minden konyhát pedig főzőtemplommá alakíthat. Szánjon rá időt a kiválasztásra, és használja ki az alkalmat, keressen fel minket személyesen, hogy megtalálja az Önnek megfelelő travertin falburkolatot. Szívesen adunk tanácsot a falburkolatok témájában Mindegy, hogy kellemes, hangulatos otthont, stílusos üzlethelyiséget, vagy korszerű lakást kívánunk berendezni – nálunk a klasszikustól a modernig minden ízléshez megtalálja a megfelelő anyagot. Nálunk van egy hozzáértő partnere a travertin osztott homlokburkolattal kapcsolatos minden kérdésben.

Travertin Mészkő: Édesvízből kálcium- karbonát kicsapódása során keletkezik hévízforrás vagy mészkőbarlangban. Az utóbbi esetben cseppkövet képez. Alkotóelemei a kalcit és az aragonit.Forrás közelében kicsapódott mészkőre mohák és algák telepednek, melyekre további mészkő csapódik ki a növények kémiai hatásának, illetve az általuk keltett örvényeknek köszönhetően. A folyamat így ismétlődik újra és újra, és nagyban hozzájárul a mésztufa lukacsos jellegéhez. Rétegek közötti zárványt a mohán kívül egyéb növényi és ásványi anyagok is képezhetnek .

Természetes kő típusa: Travertin

Méret: 5xVáltozóhosszx~2,2 cm 

Szín: Sötétbarna

Felület: Hasított felület  Éle egyenes 

Felhasználási terület: Falburkolat beltéri és kültéri használatra. Nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, előszoba gyönyörű falaihoz, kültéri homlokzatburkolathoz.

Ragasztó anyag: Természetes kőre alkalmas magas minőségü ragasztó S1C2 

Karbantartás: A lerakás után a természetes kőburkolatot megfelelő impregnálással kell védeni.

Jellemzők: Tartós és strapabíró Elegáns, egyedi és időtlen Nagy tartósság és szilárdság Környezetbarát

További információk

Tömeg 55 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm

Kőfajta

Travertin

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart