Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

TRIEST PEARL MÉSZKŐLAP 2 cm vagy 3 cm vastag

 / m²

Kapható 2 és 3 centiméteres vastagságban. A mészkövet, hasonlóképpen a raktáron lévő egyéb természetes kövekhez, mint a gránit, kvarc, és márvány lapjaink, precízen vághatjuk méretre, élmegmunkálhatjuk, készíthetünk bele furatot, vagy íves, esetleg szögletes kivágásokat.

Ajánlott még lépcsőlapokhoz, kül-, és beltéri ablakpárkányokhoz, kerítés fedlapokhoz, kandallópárkányokhoz. Nagyon jó a színtartóssága, fagy-, és időjárásállósága.

A négyzetméter kiszámolásánál minimum 20 cm-es szélességgel kell számolni. (például a 15×120 cm méretű párkány esetén 0,2×1,2 = 0,24 m²)

A négyzetméter ár már tartalmazza a méretrevágás, egyszerű fózolás, élfényezés, szükség esetén vízorrok árát.

Kérje árajánlatunkat

Leírás

A Triest Pearl Természetes Mészkőlap időtálló szépségű anyag.

Alkalmas mészkő munkalap, mészkő párkány, mészkő lépcsőlap, mészkő fedkő gyártásához. A mészkövek hosszú történelme során kiemelkedő szerepet játszottak az építészetben, és sok előnyt kínálnak a különböző építészeti alkalmazások során. A beltéri ablakpárkányok esetében a mészkő elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz. A természetes kő jellegzetes textúrája és színei a belső terekbe hozzák a karaktert és stílust, emellett ellenáll a kopásnak és sérüléseknek.

A kültéri ablakpárkányok, kerítés fedlapok és egyéb kültéri alkalmazások esetében a mészkő ellenáll az időjárásnak és más külső hatásoknak. A kő kiválóan bírja a nedvességet, így megfelelő választás kültéri területek burkolásához. Emellett a mészkő természetes szépsége és eleganciája segít létrehozni a kültéri környezetben a kívánt megjelenést.

A mészkő lépcsőlapok használata szintén népszerű, mivel a kő rendkívüli tartóssággal párosul. A lépcsők kifejezetten magas igénybevételnek vannak kitéve, és a mészkő ellenáll az évek során rájuk nehezedő terhelésnek, megőrizve ezzel esztétikus megjelenését és eredeti állapotát.

Összességében a mészkő egy sokoldalú és stílusos anyag, amely számos építészeti környezetben megállja a helyét. Legyen szó beltéri vagy kültéri alkalmazásokról, a mészkő nemcsak esztétikai értékeivel, hanem tartósságával és időtállóságával is hozzájárul az építészeti projekt sikeréhez.

Triest Pearl Természetes Mészkőlap előállítása

A mészkőnek kitűnő időállósága van, ami azt jelenti, hogy hosszú éveken át megőrzi strukturális integritását és esztétikai vonzerejét. A kültéri környezetekben, például kerítéseknél vagy szobrok készítésekor, a mészkő ellenáll az időjárás viszontagságainak és más külső hatásoknak.

A feldolgozás során a mészkövet különböző módszerekkel formálják és simítják. A sík felületekhez használt vágó- és polírozási technikák mellett a mészkő természetes textúrája is előnyt jelenthet. A megmunkált mészkő különféle méretű és alakú lapokban, burkolóelemekben vagy művészeti alkotásokban található meg.

Összességében a mészkő egy olyan anyag, amely nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó megoldást kínál az építészetben és a művészetek terén. A kőzet jellegzetes szépsége és széles körű felhasználhatósága miatt a mészkő továbbra is az egyik legkedveltebb és időtálló építőanyag a világon.

További információkat a mészkőről az alábbi Wikipédia oldalon találhat.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 55 kg
Felület

Fényezett

Funkció

Fedlap, Falburkolat, Lépcső

Kőfajta

Mészkő

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm, 3 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart