Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

FANTASY BEIGE AGGLOMERÁLT KŐANYAG 2 CM

 / m²

Az agglomerát kb. 90%-ban mészkövet és egyéb kőörleményt tartalmaz, és kb 10% műgyantát, ezért a természetes kő pozitív tulajdonságaival rendelkezik. Hasonlóképpen a raktáron lévő természetes kövekhez, mint a gránit, márvány, kvarc, és mészkő lapjainkhoz, precízen vághatjuk méretre, élmegmunkálhatjuk, készíthetünk bele furatot, vagy íves, esetleg szögletes kivágásokat.

Vastagsága 2cm.

– NÉGYZETMÉTER SZÁMOLÁS MINIMUM 20 CM SZÉLESSÉG SZORZÓVAL SZÁMOLHATÓ

(PILL: 15X120 CM MÉRETŰ PÁRKÁNY ESETÉN: 0,2X1,2 = 0,24 )

–  A NM- ÁR TARTALMAZZA : MÉRETREVÁGÁS – SIMA ÉLFÉNYFOZOLVA – SZÜKSÉG ESETÉN  VIZORR

–  ALKALMAZHATÓSÁGA :  KÜLTÉR ÉS BELTÉR

  • PÁRKÁNY
  • FEDKŐVEK
  • LÉPCSŐK

– Súly : ~ 55 kg/m2

Leírás

Az Fantasy Beige Agglomerát kőlap napjaink építészeti és lakberendezési területein egyre népszerűbbek, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a modern és esztétikus otthonok kialakításához. Az agglomerát kőlapok külső és belső felhasználásra is ideálisak, és számos területen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak Tartósságuk és ellenálló képességük a külső elemekkel szemben kiváló. Ideális választás az ablakpárkányok kialakításához, mivel ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A külső és belső ablakpárkányok esetében az agglomerát kőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, biztosítva a higiénikus és esztétikus környezetet.

A mosdó pult és kerítés fedlap alkalmazása terén az agglomerát kőlapok sokoldalúsága kiemelkedő. A mosdópultok, lépcsőlapok esetében a kőlapok elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek, miközben könnyen tisztíthatók és ellenállnak a nedvességnek. A kerítés fedlapok esetében pedig az agglomerát kőlapok segítenek megőrizni a kerítés strukturális integritását és megjelenését, miközben hosszú távon megőrzik esztétikus kinézetüket, kiváló választások azoknak, akik időtálló, esztétikus és könnyen karbantartható anyagokat keresnek otthonuk külső és belső területeinek kialakításához.

A Fantasy Beige Agglomerát kőlap előállítása

Az agglomerát kőlapok gyártása összetett folyamat, amely magában foglalja a különböző anyagok keverését és kompresszióját, hogy egy erős, ellenálló és esztétikus anyagot hozzon létre. Az agglomerát kőlapok alapanyagai közé tartozik a kvarc, a márvány- vagy gránitdarabok, valamint a kötőanyagok, például a poliésztergyanta.

Az első lépés a kiválasztott kődarabok apróra őrlése, hogy homogén keveréket hozzanak létre. Ezután a por állagú kőanyagot összekeverik a kötőanyaggal és más adalékanyagokkal, mint például színezékek vagy keményítők, amelyek tovább javítják a kőlapok tulajdonságait. Az elegyet alaposan elkeverik és így alakítható masszává válik.

A következő fázisban a masszát egy speciális présben helyezik el, ahol magas nyomásnak van kitéve. Ez a kompressziós folyamat segít összezárni és összesűríteni az anyagot, kialakítva a kőlapok alapját. A nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően az agglomerát kőlapok rendkívül sűrűek és ellenállók lesznek.

Miután a kőlapok formáját megkapták, következik a keményítő és az érlelés időszaka. Ez az időszak lehetővé teszi a kőlapoknak, hogy megfelelően kikeményedjenek és kialakuljanak a végleges tulajdonságaik. Ezt követően a kőlapokat megmunkálják és vágják a kívánt méretek és formák eléréséhez.

Az agglomerát kőlapok gyártása tehát precíz és szakszerű munkafolyamatokat igényel, hogy a végeredmény minőségi, tartós és esztétikus termék legyen. A modern technológiák és a fejlett gépek segítik a gyártókat abban, hogy a kőlapok magas színvonalúak és sokoldalúak legyenek, kielégítve az építészeti és lakberendezési igényeket

Kérje árajánlatunkat

További információk

Tömeg 55 kg
Felület

Fényezett

Funkció

Ablakpárkány, Fedkő, Lépcső

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri

vastagsag

2 cm

Kőfajta

Agglomerált

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart