Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

SMILING HOUSE™ UNIVERSAL Erősen igénybevett felületek impregnálásához – 5 liter

19.622 Ft + áfa / db

Univerzális impregnálószer | 5 Liter

 

Leírás

SMILING HOUSE™ UNIVERSAL kő impregnáló

Az Universalt elsősorban ásványi és erősen alkalikus felületek impregnálására fejlesztették ki. A termék szilán/sziloxán alapú oldószeres szilikon, ebből következően igen jó a behatoló-képessége és az alkáliákkal szemben rendkívül ellenálló. A felhordás után vízlepergető hatása gyorsan kialakul, száradás közben nem ragad, és nedves felületre is felhordható. Az Universal sokféle ásványi felületen felhasználható, még az olyan erősen alkalikusokon is, mint a beton, az ásványi alapú vakolatok, a cement, a mészhomoktégla, a tégla, a gázbeton vagy az ásványi alapú természetes kő és műkő, azonban a gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas. Az Universal felhasználható kültéri festékek alapozására is. Oldószerérzékeny anyagokon (nikecell, hungarocell, bitumen stb.) azonban nem használható.

A SMILING HOUSE UNIVERSAL-t ásványi, akár erősen alkálikus (pl.: beton) felületek impregnálására ,vízlepergetővé tételére szolgál. Különleges, kis molekula méretű összetevőinek köszönhetően igen jó a behatoló-képessége. Alkalmazható beton,térkő,ásványi alapú vakolat,cement,mészhomoktégla,tégla,klinker,gázbeton, ásványi alapú természetes kő és műkő felületeknél.

SMILING HOUSE™ UNIVERSAL kő impregnáló

Gipsz impregnálására nem alkalmas!

Felhordás után a vízlepergető hatás gyorsan kialakul,száradás közben nem ragad.Szilikon hatóanyagának köszönhetően a szer nem változtatja meg az eredeti páraáteresztő képességet,nem szünteti meg az építőanyag „lélegzését”,de vízlepergetővé teszi a felületét.

Így a kezelt felület időjárásállóvá,öntisztulóvá válik és sokáig őrzi eredeti szépségét. A szakszerűen felhordott védelem akár több évig – évtizedig hatékony.

Kapható még 1 literes kiszerelésben.

További információk

Tömeg 5 kg
Funkció

Tartozékok

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart