Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

GNEISS BARNA VÁGOTT 10xsoros1-2 cm

11.732 Ft + áfa / m²

Típus: Gneiss | Méret:10xsoros | Színárnyalat : Barna

 

 

75 készleten

Cikkszám: 9839 Kategória:

Leírás

A Gneiss barna kvarcit pala, és gneiss falburkoló termékek egyaránt képviselik a kiváló minőséget és az esztétikai vonzerőt az építészeti burkolatok világában. A kvarcit pala, amely kvarc ásványi anyagokban gazdag, különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Az ellenálló képessége és időjárási stabilitása miatt ideális választás kültéri kőburkolatként. A teraszok, járdák vagy homlokzatok burkolására szolgálva emeli az épületek megjelenését és hozzájárul a tartóssághoz.

A gneiss falburkoló termékek a változatos színeikkel és textúráikkal lehetőséget kínálnak a belső terek kreatív kialakítására. Beltéri kőburkolatként alkalmazva, például nappalik, konyhák vagy fürdőszobák tervezése során, egyedi és stílusos atmoszférát teremtenek. Az egyes lapok művészi kidolgozása lehetővé teszi a különféle tervezési preferenciák kielégítését.

A lábazati kőburkolatok és homlokzati kőburkolatok terén is kiválóan alkalmazhatók a kvarcit pala és gneiss lapok. A lábazati kőburkolatok funkcionalitásuk mellett esztétikailag is kiegészítik az épületek alsó részét. A homlokzati kőburkolatok esetében a gneiss és kvarcit lapok lehetővé teszik a homlokzatok szép kialakítását, harmonizálva az épület egészével. A könnyen formázható és vágott kőlapok rugalmasságot nyújtanak a tervezőknek és építészeknek, lehetővé téve a testreszabott megjelenés kialakítását.

Gneiss barna kvarcit pala (5 vagy 10 cm magasságú)

Mindkét terméktípus kiválóan kezelhető és megmunkálható, így a kőlapokat könnyen formázhatják az építészeti igényeknek megfelelően. A precíz vágás és megmunkálás lehetővé teszi a pontos illesztést és a egyedi tervezést. Az építészek és tervezők számára egyaránt vonzó lehetőség a kvarcit pala és gneiss falburkoló termékek alkalmazása, hiszen ezek a kőlapok nem csupán funkcionalitást, hanem kiemelkedő stílust is kínálnak minden épület számára.

Továbbiakat megtudhat ezen a Wikipedia oldalon.

Kérje árajánlatunkat

 

További információk

Tömeg 36 kg
Felület

Sprengelt / Pattintott

Funkció

Falburkolat

Kőfajta

Kvarcit Pala

Használat: Kültéri / Beltéri

Beltéri, Kültéri, Kültéri és Beltéri

vastagsag

1 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart