Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

TechniStone® Noble Vintage anyag

A Technistone munkapultok, lépcsőlapok, belső ablakpárkányok erősen ellenállnak a karcolásoknak, késsel való érintkezésnek, főzés közben használt anyagoknak (pl. ecet, citromlé) és hőnek, vágás, húspuhítás a konyhapulton egyszerűen nem probléma.

Kérje árajánlatunkat

Leírás

TechniStone® Noble Vintage anyag

TechniStone® Noble Vintage anyag Konyhapult egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel. A Technistone préselt lapokból áll, amelyeket később a szükséges termékekké dolgozzák fel. Kínálatunk széleskörű alkalmazásra használható, bel- és kültéren, valamint kereskedelmi tereknél is.

TechniStone® Noble Vintage anyag

A Technistone munkapultok erősen ellenállnak a karcolásoknak, késsel való érintkezésnek, főzés közben használt anyagoknak (pl. ecet, citromlé) és hőnek, vágás, húspuhítás a konyhapulton egyszerűen nem probléma.

Technistone® fürdőszobák
Fürdőszobai megoldások használatánál a Technistone anyagok híresek a megbízhatóságukról. Élvezze a tároló polcok, fal- és padlóburkolat szinte teljes karcállóságát, ellenáll a tisztító és fertőtlenítőszerek által okozott elszíneződéseknek!

Technistone® kandalló burkolatok
A kandalló burkolata teljessé teszi a belső teret, mint egy utolsó simítása a kész otthonnak. A Technistone homlokzatok tökéletesen illeszkednek a modern és hagyományos belső terekhez egyaránt, egyedivé téve egy átlagos kandallót is. Fő jellemzője a kiváló tűzállóság.

Technistone® lépcsők
Hangsúlyozza belső teret a megfelelően kiválasztott lépcsővel! A Technistone által gyártott lapok méretei elérik az akár 3 métert is, mely lehetővé teszi a nagyméretű lépcsők, lépcsőburkolatok létrehozását. Ezért lényegesen könnyebb az egyetlen nagy lapból álló darabokból való burkolás, a sok kis darab helyett.

Termék karbantartás
A Technistone® anyagok és termékek egyike a legkiválóbb minőségű termékeknek a ma elérhető piacon, de nem korlátok nélküli.

Ezen alapelvek és iránymutatások betartásával, a mindennapi használat és a rendszeres karbantartás segít biztosítani a folyamatos hosszú élettartamot és a szépséget. Annak érdekében, hogy biztosíthassa a hosszan tartó fényességet, nem ajánlott, hogy rendszeresen élelmiszereket vagy más termékeket vágjon közvetlenül a felületen Fokozott óvatossággal kell használni a speciális késeket és éles tárgyakat ((steak kés, grill tűk stb.).

Forró tárgyakat nem ajánlott közvetlenül a felületre helyezni. Alátét mindenesetben javasolt.

Forró vas / rozsdamentes acél edények, cigaretta, lámpák, stb. jelentős kárt okozhatnak

Óvatosan bánjon a konyhai eszközökkel és edényekkel, különösen a felület széleinél és sarkainál, hiszen még a legkeményebb kő is megsérülhet a nehéz tárgyak alatt. Folyékony anyagok által okozott foltok esetén (kávé, tea, olaj, gyümölcslé, zöldség lé, vér, konyhai tisztítószerek), a lehető leghamarabb öblítsük le vízzel, vagy ha szükséges valamelyik ajánlott tisztítószerrel tisztítsuk.

Kerülje a sósavat, foszforsavat, nátrium-hidroxidod, hidrogén-peroxidot és egyéb adalékanyagokat tartalmazó tisztítószerek használatát, mert maradandó színelváltozást okozhatnak. (lefolyótisztító, penész és zsíroldószerek stb.)

Tisztíthatjuk a Technistone felületeket nem koncentrált tisztítószerekkel is. Azonban mégis inkább javasoljuk, hogy gyakoribb karbantartásnál az alábbi gyártók termékei közül válasszanak: Technistone (TS Orange tisztább), Fila, Bellinzoni, HG International, Moeller Chemie, Lithofin, Akemi, Lasselsberger, Tenax, stb. Léteznek speciális termékek a piacon, melyek kifejezetten a foltok elleni védelemre vannak kifejlesztve (impregnáló, viaszt tartalmazó termékek). Ajánljuk a TS Protection terméket. Szükséges betartani a gyártók ajánlásait a tisztítószerek használatával kapcsolatban. A tisztítószert minden esetben el kell távolítani a felületről és alaposan le kell öblíteni vízzel.

Takarítás a nagy forgalmú területeken

(üzletek, szórakozóhelyek,…)
Általában azt javasoljuk, hogy bízzon meg egy takarítócéget, aki nagy forgalmú helyekre van szakosodva. Ugyanakkor felsorolunk néhányat a legfontosabb szabályok közül:

1. Nagyon piszkos csempék folyamatos tisztításához, csak az ajánlott terméketeket használja, semmilyen kémiai keveréket ne! (lúg, sósav, hipoklorit …).Mielőtt a kiválasztott tisztító vagy védőszert használná (különösen érvényes ipari tisztítószerek a padlótisztítók esetében), mindenképpen próbálja kis egy kis felületen, és csak miután teljesen megszáradt és meggyőződött róla, hogy nem okoz kárt az anyagon használja az egész felületre.
2. A Technistone termékek megóvása érdekében nagy forgalmú területeken, használja az ajánlott impregnáló és védőszereket. Ezeket mindig tiszta, száraz felületre vigye fel.
3. Abban az esetben, ha nagyobb mechanikai terhelés, fokozottabb koptató és folyékony szennyeződésekkel számolunk, tisztító zóna kialakítása ajánlott (lábtörlő) a kvarc felület elé. Különösen a téli időszakban, ez a zóna gyűjti össze a szennyeződések nagy részét, ily módon megóvva a felületet és annak viaszrétegét. Javasoljuk, hogy telepítsen tisztító zónát elsősorban üzletek, irodák, csarnokok, folyosók közvetlen bejárata elé.
Gépi padlótisztítás

Ajánlott felszerelés a mechanikailag kikeményített kvarc felületű padlókhoz- egy-lemezes padlómosó és 200-300 rpm (az összes művelethez), vizes porszívóval vagy vizes elszívóval, nylon párna vaddisznó szőrrel (mosására), fehér PAD LUX (felvitelhez és újra polírozáshoz), micro szálas ronggyal a viasz és impregnálószer felviteléhez Nagy területek tisztításához és karbantartásához, alkalmazzanak erre specializálódott takarítócéget, mely rendelkezik tapasztalattal Technistone vagy egyéb más kvarc felületek karbantartásával.

Különleges felületek
Annak érdekében, hogy megóvja különleges felületeit (szálcsiszolt, csiszolt, pala), használjon a gyártó által ajánlott impregnáló termékek közül. Nagy forgalmú területeken (közterületeken, nyilvános WC, éttermi konyhák, stb.), használjon a gyártó által ajánlott impregnáló terméket. Időről időre, a terhelési színtől függően, szükséges megújítani az impregnálást. Ennek elvégzésére javasoljuk, hogy bízzon meg egy erre szakosodott céget. A védő és impregnálószereket mindig tiszta és száraz felületre vigyük fel, mikro szálas ronggyal. A túlzott mennyiségű szert le kell törölni. Miután a védő vagy impregnáló bevonat megszáradt, polírozza újra a felületet. Ha a polírozást géppel végzi, fontos, hogy csak műszálas korongot használjon, sosem drótszálas korongot!

.

Konyhai munkalapjára mindig egyedi árajánlatot készítünk. Felveheti velünk a kapcsolatot a Kapcsolati űrlapunkon keresztül (kérem ne feledje megadni elérhetőségeit, email cím, név, telefonszám) vagy a 

+36 30 674 0816

+36 30 756 5055

telefonszámokon, esetleg az info@agastone.com emailcímen, de felkereshet minket személyesen bemutatótermünkben, üzemünkben.

Kérjük adja meg nekünk a konyhapult paramétereit (méretek, kiválasztott termék, felületi megmunkálás, élmegmunkálás, mosogató, főzőlap, és a kívánt furatok). Ezek alapján rövid időn belül elküldjük árajánlatunkat. Amennyiben nincs szüksége felmérésre, vagy beépítésre a megadott paraméterek alapján elkészítjük az Ön munkalapját amely üzemünkben személyesen átvehető, vagy ki is tudjuk szállítani Önhöz. Amennyiben szeretné, hogy mi építsük be konyhapultját kérjük olvassa el a Felmérés, és kivitelezés menete fülön található információkat.

Kérje árajánlatunkat

Amennyibe előzetes árajánlatunkat megfelelőnek találja, lehetősége van megrendelni a kívánt munkalap beépítését. Ehhez szükség lesz egy pontos helyszíni felmérésre. Ekkor felmérjük azt is, hogy miképpen tudjuk megoldani a helyszínre szállítást. (lépcsőház, lift, ajtók mérete, elhelyezkedése). Ez alapján elkészítjük a beépítés várható költségeiről árajánlatunkat. Fontos, hogy a helyszínen legyenek a pultba beépítendő mosogatót, főzőlapok. A gyártást ezek alapján kezdjük meg. Amint a munkalap elkészült kollégánk felhívja Önt, és egy előre egyeztetett időpontban megtörténik a beépítés.

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart