Agastone

Bemutatóterem és raktár – Tel: +36 30 756 5055  – info@agastone.com

Kőfaragó üzem – Tel: +36 30 6740 816 – evaagastone@gmail.com

Vásároljon az importőr több mint 10.000m2-es raktárkészletéből

Viscont White Gránit

A gránit köveket előszeretettel ajánljuk nagyobb igénybevételnek kitett felületekhez, mint például a konyhapult. Hasonlóképpen a raktáron lévő egyéb természetes kövekhez, mint a márvány, kvarc, és mészkő lapjaink, precízen vághatjuk méretre, élmegmunkálhatjuk, készíthetünk bele furatot, vagy íves, esetleg szögletes kivágásokat.

Ajánlott még lépcsőlapokhoz, kül-, és beltéri ablakpárkányokhoz, kerítés fedlapokhoz. Nagyon jó a színtartóssága, fagy-, és időjárásállósága.

Vastagsága 2cm.

A négyzetméter kiszámolásánál minimum 20 cm-es szélességgel kell számolni. (például a 15×120 cm méretű párkány esetén 0,2×1,2 = 0,24 m²)

A négyzetméter ár már tartalmazza a méretrevágás, egyszerű fózolás, élfényezés, szükség esetén vízorrok árát.

Kérje árajánlatunkat

Leírás

A Viscont White Gránit Kőlap ok kiváló minőségű és rendkívül népszerű anyagok a modern építészeti és lakberendezési tervek során. Ezeknek a kőlapoknak számos előnyük van, amelyek hozzájárulnak az otthonok funkcionalitásához és esztétikájához. Az előnyök közé tartozik a tartósság, az ellenálló képesség és a változatos felhasználhatóság.

A gránit kőlapok kiválóan alkalmazhatók külső és belső ablakpárkányok kialakításához. A gránit rendkívül ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon megőrzi eredeti színét és textúráját. Emellett a gránit kőlapokat könnyen tisztíthatók, így hozzájárulnak a higiénikus környezet kialakításához.

A mosdó pult, és konyhai munkalap terén a gránit kőlapok különleges stílust és funkcionalitást kölcsönöznek. A gránit rendkívül ellenáll a nedvességnek és a karcolásoknak, így ideális választás a fürdőszobák és konyhák területén. A konyhai munkalapok esetében a gránit könnyen tisztítható és ellenáll a magas hőmérsékletnek, amely kiválóan szolgálja a konyhai tevékenységekhez.

A gránit kőlapoknak természetes kövek, és minden egyes lap egyedi mintázattal és színnel rendelkezik. Ezáltal az otthonokban egyedi és exkluzív megjelenést biztosítanak, hiszen nincs két azonos gránit kőlap. A kerítés fedlap alkalmazásában is kiemelkedik, mivel segít megőrizni a kerítés integritását és szépségét hosszú éveken keresztül.

A gránit kőlapok tehát a természetes kő előnyeit kínálják, párosítva a modern technológia előnyeivel. A változatos felhasználhatóságuk és a különböző alkalmazásokban betöltött szerepük révén a gránit kőlapok ideális választást nyújtanak azoknak, akik tartós, esztétikus és sokoldalú anyagokat keresnek otthonuk kialakításához.

A Viscont White Gránit Kőlap gyártása

Gyártása összetett folyamat, amely magában foglalja a precíz mérnöki és kőfeldolgozási technológiákat. A gránit, mint természetes kő, kiváló minőségű és tartós anyag, amelyet gyakran választanak az építőiparban és a lakberendezési tervezésben.

Az első lépés a gránit kitermelése a bányákból, ahol a kőtömbök méretre vágása történik. A kitermelt blokkokat precíziós eszközökkel és fúrókkal alakítják ki, majd további gépekkel finomítják a kívánt méretre és formára.

Miután a gránit alapanyaga elkészült, következik a lapok gyártása. A kiválasztott gránit darabokat speciális gépekkel és eszközökkel vágnak fel, majd a lapokat megmunkálják és simítják. Ezen a ponton szakemberek ellenőrzik a gránit minőségét, biztosítva, hogy az kiválóan megfeleljen az elvárásoknak.

A következő fázis a gránit lapok polírozása, amely során a kő felületét simává és fényessé teszik. Ez a lépés kiemeli a gránit természetes szépségét és egyedi mintázatát. Ezt követően a lapokat gondosan csomagolják és szállítják a célállomásra.

A gránit kőlapok gyártásában fontos szerepet játszanak a modern technológiák, például a CNC gépek és vízsugaras vágók, amelyek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést és a különböző formák kialakítását.

Ez tehát komplex és szakszerű folyamatokon alapul, amelyek eredményeként olyan minőségi termékeket kapunk, amelyek széles körben felhasználhatók a lakberendezési és építészeti tervezés területén. A gránit kőlapok nemcsak tartósságuk miatt értékesek, hanem az egyedi és időtálló megjelenésük miatt is, ami hozzájárul az esztétikus és funkcionális otthonok kialakításához.

További információkkal, a gránit kialakulásáról, és tulajdonságairól, az alábbi wikipédia oldalon talál.

Kérje árajánlatunkat

További információk

Felület

Fényezett

Funkció

Fedlap, Ablakpárkány, Konyha Munkapult, Lépcső

Kőfajta

Gránit

Használat: Kültéri / Beltéri

Kültéri és Beltéri

vastagsag

2 cm, 3 cm

Close
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart